OEG-Alumner – hvad laver de nu

Se hvad tidligere OEG-elever, som er med i OEG-Alumne-netværket, laver nu.
tidligereHvadlaver

 Alumne Stephanie – årgang 2012

Mit navn er Stephanie, og jeg er fra årgangen af elever fra 2012. Jeg blev student i 2015 og tog direkte videre til Københavns Universitet, hvor jeg nu læser dansk. OEG har, med sit særlige fokus på digitale læringsmetoder, givet mig gode arbejdsmetoder i mit videre studieliv.
Hvis I har spørgsmål til mig, er I velkomne til at kontakte mig om stort og småt på min mail: stephanie1996lauridsen@gmail.com

 

Alumne Narin – årgang 2011

narin_final
Jeg hedder Narin Frausing Korkmaz, og jeg blev student i 2014 efter tre år på Ørestad Gymnasiums journalistlinje. I dag læser jeg journalistik på Roskilde Universitet, mens jeg arbejder som musikredaktør på ungdomsmediet FRENZY. Det har været enormt givende for mig, at jeg allerede i gymnasiet fik lov til at prøve kræfter med journalistikken i en lang række fag, fordi de værktøjer, vi fik i sin tid, både har rustet mig til min videregående uddannelse og min karriere. Jeg er især glad for at have haft mediefag på b-niveau, fordi jeg nu står for tilrettelægning af videoer til FRENZYs tv-platform på frenzytv.dk og skal have kendskab til redigering. Derudover består mit job som redaktør i at opdatere FRENZYs platforme med aktuelt musikindhold, både på vores hjemmeside frenzymag.dk og i vores magasin, og det har bestemt været lettere at gå til opgaven med det fokus på formidling, som vi havde på gymnasiet.

Alumne Alexander – årgang 2010

panton1
Jeg er Alexander Panton og gik på medie+ linjen på Ørestad Gymnasium. Gik ud i 2013 og har været igang med film/medier lige siden. Læser dansk og film-medievidenskab ved sidefaget, ved Københavns Universitet. Kæmper med det sidste for at færdiggøre min bachelor og sidefag… Det er super fedt! 🙂 OEG har givet mig en masse medieerfaring! Det at lave kortfilm, dokumentarer og ikke mindst at være “TV-vært” på OEG Primetime, som jeg opstartede i tiderens morgen (haha!) med gode klassekammerater – som jeg stadigvæk ser i dag. Jeg bruger lige for tiden mine erfaringer fra medieområde, da jeg laver reklamevideoer for Move Dansestudie – klik her og se    Og jeg har lavet en supportgruppe for Heather Small – The Voice of MPeople, hvor jeg både har lavet radiointerview, videoer og lign. til Youtube – se det her    Hør også gerne et interviw jeg fik lavet med selveste Heather Small fra MPeople – klik her

OEG har været nogle fede år!

Alumne Madeleine – årgang 2009

skaermbillede-2016-06-06-kl-14-53-34

Jeg hedder Madeleine Honoré Oldendow og afsluttede mit gymnasieforløb på OEG i 2012. I gymnasieperioden var jeg festudvalgsformand i 2 år, og ligeledes gik jeg på den linje, der i dag kaldes for Innovation. Efter gymnasiet holdte jeg 2 sabbatår med rejser til Asien og Mellemamerika og arbejdede som lærervikar, før jeg startede mit eventyr på Copenhagen Business School. Her læser jeg til dagligt på HA Almen Erhvervsøkonomi. Jeg har kunne bruge min tid på Innovationslinjen og OEG, da jeg i dag er med i start-up virksomhed, og har også kunnet bruge min tid i festudvalget, da jeg er tutor for de nye studerende på CBS.

For spørgsmål er I velkomne til at kontakte mig på: Madeleinehonore@gmail.com

Alumne Maria – årgang 2008

image2

Jeg hedder Maria Buck Jensen og blev student fra Ørestad Gymnasium i 2012, og denne sommer bliver jeg bachelor i retorik fra Københavns Universitet. Jeg gik på Ørestads journalist-linje, og gennem både praktik- og højskoleophold fik jeg vigtig erfaring til at klare de studiejobs, jeg siden har haft under min uddannelse – både som studentermedhjælper ved Dansk Byggeri og som skribent for universitets magasin ‘Humanist’. Jeg tror dog, at det vigtigste, jeg har taget med fra gymnasiet, er en bevidsthed om, hvor stor indflydelse indretning og arkitektur har på ens dagligdag. Jeg fortæller stadig gerne om OEG’s geniale bygning.
I dag er jeg selv flyttet til Ørestad, og mødes med gymnasieklassen hvert år i november, når OEG holder gamle elevers fest.

 

 Alumne Camilla – årgang 2011

camilla_frenzy

Mit navn er Camilla Klarskov, og jeg blev student fra OEG i 2014. I dag arbejder jeg som beauty-redaktør på det danske ungdomsmedie FRENZY, som jeg har været med til at opbygge siden vinteren 2014. Her står jeg for koordinering og udvikling af indhold, laver tv-programmer til nettet og skriver tekster til både online samt fysisk magasin. På Ørestad gik jeg på skolens journalistiske studieretning, hvor jeg i høj grad blev bekræftet i min interesse for journalistisk formidling. I løbet af de tre år fik jeg lov til at udfolde mig sprogligt – ikke kun i dansk- og retorikfaget, men eksempelvis også i fysik, hvor vi i stedet for rapporter skrev artikler. På den måde fik jeg mulighed for at prøve kræfter med journalistikken, og sammen med mit praktikforløb på DR samt flere ophold på Vallekilde Højskole gav det mig i løbet af de tre år en masse erfaring, som uden tvivl har hjulpet mig frem til, hvor jeg er i dag.