Asta Filmfestival

Til Asta Filmfestival kulminerer det forgangende års hårde arbejde for mediefagseleverne

Asta Filmfestival er en stolt tradition – et arrangement i mediefagets tegn!

Festivalen går år tilbage på trods af skolens endnu unge alder, og den er uden tvivl et af årets højdepunkter. Som det hører sig til, ruller vi selvfølgelig rød løber ud og serverer et glas champagne inden showet for alvor går i gang. Herefter står den på fremvisning af de nominerede film, hvor hver kategori afsluttes med prisoverrækkelse til vinderen. Nordisk Film biografen i Fields danner ramme om showet, så produktionerne virkelig kan komme til sin ret.

 

 

En fagjury, bestående af kompetente folk fra filmbranchen, er med til at bedømme filmene og uddele priser. Til festivalen i 2018 bestod juryen af filminstruktør Henrik Ruben Genz, journalist og tv-vært Erkan Özden, redaktionschef på STV Productions Mette Andkjær Hansen, forfatter og pensioneret lektor i mediefag Per Helmer Hansen og sidste års vindere af Bedste Film.

IMG_4030 Erkan Özden sammen med værterne Matthew og Miccalla

En hyldest til mediefag

Her på Ørestad er mediefag ikke bare et valgfag – det er en betydningsfuld del af vores skoles identitet! Og derfor har vi selvfølgelig vores egen filmstatuette, som uddeles hvert år til vores mange dygtige mediefagselever.

Læs om tidligere Asta Filmfestivaler her:

Asta 2017

Asta 2018

Og se film fra tidligere år på vores Youtube her:

Kategorier

Publikumsprisen

Bedste film

Bedste manuskript

Bedste klipning

Bedste lyddesign

Bedste billedeside

Bedste faktafilm

Bedste C-niveau-produktion