fbpx

Beskriv multi med et ord: WAUW

 
Stemningen er spændt og humøret højt før præmieren på årets multiforestilling, med titlen Et Drømmecirkus.

De veloplagte elever findpudser de sidste detaljer, før de danner formation som en levende regnbue og råber et rungende kampråb inden publikum strømmer ind til den udsolgte forestilling.

Et Drømmecirkus er et samsurium af kunstneriske udtryk, genrer, farver og følelser. Der er genkendelige cirkuselementer forenet med poesi, velspillet musik,  smuk koreografi og stærke skuespilspræstationer. 
Alle følelser er i spil, når man griner af, bliver rørt over og en gangimellem også en lille smule bange for elevernes ærlige fortolkning af drømmenes mange facetter. 
 

Elevernes stemme er i dag skuespiller, backstage tekniker og anmelder

Kaya, Martha fra 2.m og Ina fra 1.i

Et glimt fra backstage
Martha og Kaya fra 2.m har været med i multiforestillingen som hhv. skuespiller og backstage tekniker. De glædede sig til at vise frugten af deres hårde slid for publikum.
 

Martha“Vi har været igang siden Oktober, og vi glæder os mega meget til at vise hvad vi har arbejdet på i så lang tid.” 

Kaya: “Jeg tror det bliver en helt særlig forestilling i år, fordi vi blev nødt til at aflyse sidste år pga. corona. Det har givet en helt særlig energi at vi igen i år kunne skabe en multiforestilling sammen, så jeg tror det bliver en god god forløsning, når vi spiller for første gang til præmieren i aften.”
Martha: “Vi er glade for, at der kommer så mange og ser forestillingen, for vi håber jo også at vi tiltrækker mange elever, der vil være med næste år, når de ser hvor godt det er blevet.”
Martha: “Det er så fedt at være med i multiforestillingen, fordi man møder virkelig mange søde folk, der er motiverede til at være kreative sammen. 
Kaya: “Der er en hel Særlig energi. Og vi lærer hinanden at kende meget intenst. Det er faktisk som en lille familie.”

Årets anmeldelse skrevet af Ina 1.e

“Drømme. I søvnen er drømme en række af billeder og fænomener.” Sådan starter årets multiforestilling ved navn Et Drømmecirkus ud. Man bliver straks trukket ind i det magiske univers, hvor virkeligheden er drømmende. OEG’s ånd er med hele vejen, og det kan mærkes på det stærke sammenhold, som stråler ud af scenen. Det kan endda være, at man genkender et par ansigter, og det er netop det multiforstillingen handler om. 


Passion for scenekunsten

For det første er den udført med passion for scenekunsten, og for det andet er det elever, som man har samme forudsætninger som, og derfor kommer den helt nær. Det er en forestilling, hvor man får alverdens farver at se, både på scenen, men også på lyset, skaber den perfekte stemning og det fungerer rigtig godt. 


Du får hele pakken; både dansere, skuespillere og talenter, både med og uden instrumenter. “Man kan kun huske 5% af drømmen, men jeg kan forsikre, at I kan huske 100% af denne forestilling,” siger cirkusdirektøren, og det kan man klart sige, at jeg gjorde. En varm anbefaling her fra!

Vil du læse mere om Multiforestillingen 2022?

Så hop over på Boulevardens hjemmeside.

Skal DU være med næste år?

Læs mere om multiforestillingen her.