Vi søger forældre til garderoben

Vil du stå i garderoben til dit barns fest?

Når vi har fest på skolen, kan de unge hænge deres tøj i garderoben. Garderoben er gratis for elever og bestyres af frivillige forældre. De frivillige forældre får tilbudt aftensmad til hver fest ca. Kl.19.15. De får selvfølgelig også forplejning under festen og penge til deres barns billet. Deres søn/datter køber billet som alle andre, og forældrene får pengene på aftenen. Det plejer at være rigtig hyggeligt og en god mulighed for forældre til at lære andre forældre og lærere bedre at kende og få et indblik i vores skolefester.

Der kommer maks. 800 til hver fest. Det et det antal som er sikkert i forhold til at få eleverne ind og ud af bygningen på så kort tid som muligt. Det er rigtig mange elever at holde styr på. Vi har ikke problemer med slagsmål, skænderier, men vi har problemer med, at der er en del, der drikker for meget inden de kommer.  Nogle bliver sendt hjem og andre er så fulde at de ikke kan tage vare på sig selv. Dem tager vi med ned i et rum, hvor der er en samarit og en lærer til at holde øje med dem.  Vi ringer efter deres forældre, der kommer og henter dem.

Hvis I har lyst til at hjælpe eller har spørgsmål, må I meget gerne skrive til Karina Dyresberg Bøckhaus på kdb@oegnet.dk

Vi tilbyder fællesspisning til forældrene kl. 19.15, og garderoben er tømt ca. kl. 00.50.  

Festerne varer fra kl. 20 til 00.30.

DATO-OVERSIGT OVER FESTERNE 2017-2018

 

Introfest 1/9 20.00 – 00.30
Oktoberfest m. Ipod battle 6/10 19.00 – 00.30
februar fest 2/2 20.00 – 00.30
Gallafest 21/4 – Lørdag  20.00 – 00.30

 

Information om Festerne på Ørestad gymnasium 2016-2017

Festerne arrangeres af festudvalget, der styres af skolens sociale koordinator Karina Dyresberg Bøckhaus kdb@oegnet.dk og Hanne (hth@oegnet.dk) og en fast lærer Morten (mos@oegnet.dk). Desuden samarbejdes der med pedeller og kantinen.  Til hver fest er der desuden en lærer, der er tilknyttet den klasse, der skal rydde op.

Vi har altid gået meget op i sikkerhed og at skabe trygge rammer for eleverne og har derfor også til hvert fest professionelle vagter (ca. 10-12). De sikrer indgangen, sørger for ro og orden sammen med lærerne og tager sig at de elever, der kommer til skade, bliver syge m.m.

Til festerne kan man købe vand, øl og cider. Der vil være gratis vand i baren hele aftenen.

Lyst til at give en hånd med til de unges fest?

Hvis I har lyst til at hjælpe eller har spørgsmål, må I meget gerne skrive til Karina på kdb@oegnet.dk

  • Vi tilbyder hyggelig fællesspisning kl. 19.15. Garderoben er tømt ca. kl. 00.50.
  • Vi giver ikke løn, men penge, der dækker dit barns festbillet samt fuld forplejning.
  • Du lærer andre forældre og ansatte at kende og får indsigt i skolefesterne.