Ledige stillinger

Rektor til Ørestad Gymnasium / OEG                                    

Bestyrelsen for Ørestad Gymnasium søger en rektor, der kan tiltræde senest den 01.08 (men gerne før), da OEG’s nuværende rektor har fået tilbudt et spændende job i udlandet.

Vi søger en visionær og fagligt dygtig person, der er i stand til fortsat at udvikle gymnasiet, så OEG også fremover vil være blandt de førende og mest søgte i Danmark. Du har ledelseserfaring og forstand på skoleledelse på gymnasialt niveau.

Vi søger en stærk person, med forståelse for balancen mellem udvikling og drift – og som kan tackle de udfordringer, som uddannelsessektoren står overfor i de kommende år.

Du har en akademisk uddannelse med en relevant faglig og personlig profil. Du har et klart blik for gymnasiets kerneopgave, og du har visioner for hvordan skolens profil og pædagogik kan udvikles i samarbejde med et engageret personale . Du har formentlig en bred erfaring ud over uddannelsessektoren.

Yderligere information

Læs mere om OEG og stillingen på https://oerestadgym.dk/ under ’Ledige stillinger’. Du er velkommen til at kontakte nuværende rektor Allan Kjær Andersen 2464 1344, bestyrelsesformand René van Laer 4028 2894 eller chefkonsulent Henrik Hänschell 5058 8685, hvis du vil høre mere om stillingen.

 

Vi ser frem til at modtage en motiveret ansøgning med referencer på mail til henrik@hanschell.dk. senest den 17. marts 2018.

 

Ørestad Gymnasium har en sund økonomi og drift i balance. OEG blev grundlagt i 2005 og rummer i dag 46 klasser med i alt 1244 elever og 123 medarbejdere. OEG ligger nær Ørestad Station og motorvejen i en spændende bygning tegnet af 3XNielsen i et af Danmarks største og mest spændende udviklingsområder.

 

I det følgende kan du orientere dig om:

  1. OEGs ledelsesgrundlag
  2. Det særlige OEG-DNA
  3. At gå på Ørestad Gymnasium
  4. Rektors ansvarsområder
  5. Rektors resultatlønskontrakt
  6. I morgen – i dag – vision og strategi februar 2018
  7. Ledelse på Ørestad Gymnasium – den samlede ledelse er ansvarlig for…)
  8. Pædagogisk organisering
  9. Sådan søger du

 

 

Om stillingen

 

Vores vision og profil