fbpx

Kom med Boulevarden på workshop


Sidste år blev OEG’s helt eget magasin skabt – Boulevarden. Boulevarden er OEG’s elevdrevne magasin, som både består af skriveglade og engagerede elever, samt elever med sans for det visuelle og kreative. 


Redaktion er i dag mødt ind til workshop for både at begynde forberedelsen til næste år, såvel som at samle op på det forgangne års arbejde. Kom med…

 

Elevernes stemme er i dag Marcus fra 2j.

Fællesmøde

Første trin på den vidtspændende dagsorden er et kort fællesmøde med hele redaktionen. Til mødet bliver der diskuteret emner, der spænder fra alt mellem sommerens horoskoper til streamlining af VÆGGEN. Mødet foregår i læreloungens mødelokale, og diverse mad og drikkelse er blevet sat til rådighed af skolen. Til sidst er dagens opgaver blevet uddelegeret, så alle på redaktion har fået en af dagens mange opgaver. 

Blomsterpres

Den første af de mange opgaver består af et nyt kreativt udtryk hos Boulevarden – nemlig blomsterpresning. Idéen med blomsterpresningen, som er opstået på dagens møde, er at fremvise det frodige blomsterliv langs Ørestads Boulevard og være med til at fremme naturen på OEG. Ina og Andrea har slået sig sammen med blomsterkender og lærer Karen for at skabe det nytænkende og kreative udtryk. Sammen har de nøje udvalgt forskellige blomster og andet naturliv og derefter presset dem mellem forskellige bøger. Meningen med blomsterpresningen er, at de skal udstilles på skolen, du kan allerede glæde dig til at se dem ved skolestart næste år.  

Opdatering af VÆGGEN

VÆGGEN er en af Boulevardens tre platforme, men den er desværre blevet lidt forsømt under eksamensperioden. Derfor har redaktionen sat sig for at opdatere og klargøre VÆGGEN til næsteårs skolestart. Det tilbagevendende fænomen, Ugens musikanbefaling, er blevet klargjort, og Boulevardens Haiku-digte er blevet flyttet. I tillæg er OEG’s sommerhoroskop udarbejdet og hængt op, og til sidst har Tobias, Andrea, Rosa og Ina skabt deres egen personlige gestus til 3.g’erne – nemlig et vognbanner med en lille hilsen. 

 

Streamlining af hjemmesiden 

Boulevardens længe ventede hjemmeside har også fået et ansigtløft. Sammen har Alisa og Tobias streamlinet Boulevardens egen hjemmeside. En af de mange opgaver har blandt andet været at klargøre og opdatere hjemmesiden til at matche sommerens forhåbentlige varme dage. Alisa, som er hjemmesideansvarlig, har derudover forberedt hjemmesiden til at overtage OEG Bloggen, som næste år kommer til at være en del af Boulevarden.

Sommerhoroskop

Sidst men ikke mindst har astrologkyndige Rosa lavet denne sommers horoskop. I samarbejde med Alisa har de sammen skabt et finurligt og sommerligt horoskop med noget for en hver smag. Sommerhoroskopet gemmer ikke blot på mystiske spådomme, men også på sjove forudsigelser. Så glæd dig til at læse horoskopet, så du kan se, hvad der venter dig i fremtiden. 

 

Boulevarden takker for et fantastisk opstartsår og ønsker alle en god sommerferie. Vi ses næste år! 

 

Hilsen hele Boulevardens redaktion: Alisa 3.m, Marcus 2.j, Andrea 1.h, Tobias og Ina 1.i og Rosa 1.k

Vil du Læse mere fra Boulevarden?

Så tjek det ud lige her.