ÅBENT HUS PÅ OEG

Vi afholdt vores Åbent Hus-aften den 12. januar 2017, som var en stor succes med over tusind besøgende. Vi startede aftenen med Talkshow med rektor og elever, der fortalte, hvordan det er at gå på skolen. Dernæst kunne alle gå rundt i hele huset og blive klogere på vores studieretninger, fag, tale med elever og studievejlederne, se elevernes udvalg, høre om vores OEG-spirit, mm.

Du kan se eller gense live-streamingen af vores Talkshow her:

 

Efter Talkshowet sender vores OEG-Mediecrew live fra resten af aftenen. Stay tuned !

 

Video af Sebastian, 3m

Åbent Hus – program

Torsdag den 12.januar er der Åbent Hus på OEG kl.18-20.30. Det hele foregår i hovedbygningen på Ørestads Boulevard 75, et par minutters gågang fra stationen.

Kl. 18 slår vi dørene op for dig og din familie, så I kan komme ud og opleve et gymnasium, der ikke ligner de andre. Musik af OEG Bandet.
Kl. 18.15 indledes Talkshow med rektor og elever – i idrætssalen.

Kom ud og hør, hvordan det er at gå på Ørestad, om vores studieretninger, fag, hvordan det foregår, når alt er digitalt (vi har ingen fysiske bøger) og alt det sociale, du kan være med i. Vi udvider med en klasse mere og kan derfor optage endnu flere elever til sommer.

Vi er klar til at modtage dig i vores flotte bygning – og vi glæder os.

Vi sender live fra hele aftenen, så du kan komme og opleve, hvordan vi bruger vores professionelle tv-udstyr.

Kantinen vil sælge kaffe, te, kage og sandwich.

Metro, tog og bus går lige til døren. Stå af på Ørestad st.
Parkering: Der er desværre ingen mulighed for parkering på gymnasiets grund. Hvis du kommer i bil, kan du i stedet parkere i shoppingcenteret Field’s overfor eller i p-huset bagved gymnasiet. 

Læs vores introfolder – til dig, der skal starte i gymnasiet til sommer.

 

Kom til Åbent Hus 12. januar
Afspil video