Besøgsdag på OEG

Mød Frida, Berfin, Alexander og Shazaib fra 1.g. I denne video fortæller de om, hvordan det er at starte på Ørestad Gymnasium og forklarer om forskellen fra folkeskolen til gymnasiet.
Film lavet af Rumle Kjær, 2m.

***VI  HAR LUKKET FOR BESØGSDAGE INDTIL EFTERÅR/JUL 2017***

Overvejer du gymnasiet til næste år? Så kan du tilmelde dig en besøgsdag og blive elev for en dag.

Hvis du vil se, om Ørestad Gymnasium er noget for dig, har du muligheden for at se nærmere på skolen og gymnasielivet på en besøgsdag.

En besøgsdag er for dig, der går i folkeskolen og gerne vil på gymnasiet næste år. Du følger en klasse igennem en hel skoledag, fra klokken 8.30-15 og får et godt indtryk af, hvordan det er at gå på skolen.

Husk – noter selv din dato, da du ikke vil modtage yderligere mails fra os. Vi glæder os til at se dig. NB. Du skal møde ind i vores hovedbygning på Ørestads Boulevard 75, et par min. gågang fra stationen.

Introfolder – hvis du vil starte i 1.g på OEG. 

Hvad sker der på besøgsdag?

Hvis du er meldt til en besøgsdag, kommer der en bekræftelse frem på din skærm om, at vi har registreret din tilmelding. Du får ikke yderligere information ud over det, så sørg for at skrive datoen for din besøgsdag ned, så du kan huske det. På selve besøgsdagen møder du op i gymnasiets foyer klokken 8.30 og venter ved de høje borde ved trappen. Så kommer der én og henter dig og de andre besøgselever og fortæller jer lidt om skolen. Senere slutter I jer til en klasse og følger den resten af dagen.

****OBS: Vi har lukket for tilmeldinger. Vi åbner igen for besøgsdage i nov/dec 2017.

Tjek denne video om OEG-livet
Afspil video

Åbent Hus 2017

Hvilke elever går på OEG?

Vores studieretninger 2017

Sådan søger du ind på OEG

OBS: Vi har lukket for tilmeldinger. Vi åbner igen for besøgsdage i december 2017.