OEG talent

Vil du udfordres endnu mere?

OEG Talent er for de elever, der gerne vil udfordres lidt mere, end der er mulighed for i den daglige undervisning. 

På Ørestad Gymnasium har vi en lang række programmer for talentfulde elever, og vi opfordre vores elever til at deltage i mange talentkonkurrencer. Vi laver talentindsatser i næsten alle fag og inden for flere kompetenceområder.

Er du skrap til matematik kan du f.eks. deltage i den landsdækkende Georg Mohr konkurrence. Formålet med Georg Mohr-konkurrencen er at udfordre de dygtigste elever med opgaver, der i sværhedsgrad ligger ud over de møder i den daglige undervisning på gymnasiet. De dygtigste elever går videre til den internationale Matematikolympiade.

Læs om Hans der vandt Georg Mohr

Er man sprognørd, kan man f.eks. deltage i DM i Sprog i henholdsvis fransk, tysk eller spansk. Eller man kan deltage i Cambridge Advanced English Class. Cambridge Advanced English Exam er en eksamen, som udvikler talentfulde elever i både deres mundtlige og skriftlige brug af engelsk. Kurset afsluttes med en eksamen, og faktisk er denne eksamen et krav på mange internationale universiteter og arbejdspladser. Det er derfor en fordel for elever, der ønsker at arbejde eller studere i udlandet, at have afsluttet denne eksamen.

Læs om vores Cambridge Advanced English studenter 

Det kan også være, at du har et skarpt blik for film, så kan du deltage i vores egen Asta-filmfestival, som er Ørestad Gymnasiums egen konkurrence for talentfulde elever med mediefag. Eleverne producerer film, som deltager i konkurrencen, der foregår i Nordisk Films lokaler ved Fields. Filmene bedømmes af en jury, der består af personer, der til daglig arbejder med filmmediet.

Læs om Asta Filmfestival 2019

Når man begynder på skolen, vil får man mere at vide om vores talentprogrammer. Vi har mange, og der er noget for enhver med et særligt talent.

Du kan læse meget mere om vores talentarbejde på sitet OEG Talent.