fbpx

Mediefag A på ekskursion med Astrid Randrup

 
Mediefag A var i sidste uge på ekskursion med billedkunstner, Astrid Randrup. Ekskursionen var en optakt til Copenhagen Phil koncerten med Gustav Mahlers “Jordens sang”, som eleverne skal opleve torsdag d. 28/4 2022
Det var en rigtig god workshop, hvor eleverne fik en præsentation af, hvordan Astrid arbejder med naturen i sin billedkunst. De havde fokus på billedkompositionens betydning for storytelling i et fotografi. 
 
Efter at være blevet inspirerede af Astrids eget værk ‘Jeg dør, når jeg fordamper smukt’ gik eleverne selv ud på fælleden for at undersøge, hvordan krop og natur kan spille sammen i nye billedkompositioner.
 
Det blev til mange forskellige visuelle udtryk fra træ-svingende Tarzan-kreationer over akrobatiske positurer i træerne til mere eftertænksomme og mystiske kompositioner i rødder og skovbund.
 

Elevernes stemme er i dag er eleverne fra MedieA, 2m

 

Det var fedt at komme ud i verden og arbejde kreativt med mediefaget i en anden ramme. Nu er vi klar til endnu en horisontudvidende oplevelse med Gustav Mahler og Copenhagen Phil på torsdag!
 
Astrid Randrup siger om oplevelsen: 
“Det var skønt at undervise de fine smukke unge mennesker. De tog rigtig godt i mod alt hvad jeg kom med. Jeg prøvede at balancere det mellem det vi sanseligt kaster os ud i som kunstnere til det vi lærerigt skal have konkret med os.”