fbpx

Melanie Johnsen – Student 2016

Melanie Johnsen – Student 2016

Hvad studerer du eller arbejder du med i dag?

I dag arbejder jeg som Quality Assurance Professional i en virksomhed som udvikler softwareløsninger til at understøtte forebyggelse, diagnose og behandling af forskellige livsstils- og kroniske sygdomme, enten alene eller i forbindelse med medicinalprodukter.

 

Hvilket år blev du student?

Jeg blev student fra Ørestad Gymnasium i 2016

 

Hvilken studieretning gik du på?

Jeg gik på den samfundsvidenskabelige studieretning “Psykologi” (Dansk A, Historie A, Engelsk A, Spansk A).

 

Hvad var det vigtigste, som du tog med dig fra OEG?

Min tid på Ørestad Gymnasium har, udover at have givet mig en alment faglig ballast og indsigt i samfundet, givet mig nogle meget konkrete værktøjer, som jeg har taget med mig videre ud i mit studie- og arbejdsliv, for eksempel hvordan det bedst giver mening at strukturere sit arbejde, hvordan man forbedrer samarbejdet på tværs og hvordan man på en god måde indgår i faglige og sociale relationer.

Min passion for at forstå hvordan mennesker og systemer virker, har været med til at præge mig i en retning mod Life Science industrien, og jeg oplevede at jeg i min gymnasietid fik god mulighed for at afprøve og undersøge de emner jeg synes var spændende. Selvom det klart var på tegnebrættet at jeg skulle videreuddanne mig på universitetet, har jeg faktisk oplevet at den beslutningskompetence som tiden på gymnasiet hjalp mig med at opbygge, har gjort at jeg er blevet bedre udrustet til at vurdere hvilken uddannelses- og karriere vej der giver/gav mening for mig. Således er jeg i dag i gang med en uddannelse i ledelse som jeg tager vedsiden af mit daglige arbejde. Selvom jeg har fået en masse faglige og praktiske værktøjer, er det vigtigste jeg har taget med mig fra gymnasiet, det netværk som jeg mødte i min tid dér. Det er venner og veninder som jeg vil have for livet.