Bliv klogere på Ørestad Gymnasium – se vores talkshows

 

Hvis det havde været muligt at åbne dørene til et almindeligt Åbent Hus, ville du have haft mulighed for at opleve vores talkshow, hvor rektor, lærere og elever fortæller, hvad der er særligt ved Ørestad Gymnasium, og hvordan det er at være elev på skolen. Nu har vi i stedet produceret seks små talkshows om forskellige emner, så du selv kan vælge, hvad du gerne vil vide mere om.

I dette talkshow, kan du bl.a. høre rektor, Mads Skrubbeltrang, fortælle, hvorfor Ørestad Gymnasium er et Mediegymnasium, og hvad det betyder for skolen og eleverne. 

Vicerektor, Dennis Hellegaard, fortæller i dette talkshow, at næsten alle elever får deres ønsker om studieretning og valgfag opfyldt og om vores særlige studieretninger. 

Hør lærer, Eva Hessellund, fortælle om, hvordan undervisningen foregår på Ørestad Gymnasium, hvor vi har mange åbne undervisningslokaler, og  bruger meget IT i undervisningen.

Lærer, Mette Eggert Dahl Olander, og Inéz fra 2.k fortæller, hvad det vil sige, at Ørestad Gymnasium er en changemaker skole. De kommer bl.a. ind på, hvad man lærer af changemaking og hvordan man tager det med sig efter gymnasiet. 

Andrea fra 1.g og Sara fra 3.g er begge tutorer. De fortæller om, hvordan vi på Ørestad Gymnasium sørger for, at man får en god og tryg start, så man hurtigt får nye venner. 

Emily og Line går begge i 3.g og er med i mange elevudvalg. Hør dem fortælle, hvordan de mange elevudvalg på Ørestad Gymnasium er med til at styrke fællesskabet mellem eleverne.