Vi vil gerne i kontakt med dig 

Vil du høre om skolen fra elever eller tale med en studievejleder?

Alt hvad du skal gøre er at skrive til os, så opretter vi et møde i Google-meet, så du og evt. dine forældre kan tale med os (se mere nedenfor). Det eneste det kræver er, at du har en Google-konto. Hvis du ikke skulle have en google-konto, kan vi ringe dig op. 

 

Du kan tilmelde dig nederst på siden

Studievejlederne svarer primært på spørgsmål om studieretninger, fag og valgfag. Men også om optagelsesregler. 

 

Eleverne kan fortælle dig, hvordan det er at være elev på Ørestad Gymnasium. Det kan være du gerne vil vide mere om, hvordan det er at begynde som elev på skolen, vores fællesskab og elevudvalg eller noget helt tredje. 

Mens du venter, kan du blive klogere på skolen ved at læse om vores studieretninger og fag her på hjemmesiden. Du kan også se videoerne i vores Online Åbent Hus.

 

Deltag i et onlinemøde med mediefagselever og en mediefagslærer som gerne vil vil gerne vil tale med dig om, hvordan det er at gå på vores mediefagsstudieretning, og hvad man arbejder med. Du kan møde dem den 27. januar kl. 15:30 eller den 2. februar. Tilmeld dig ved at udfylde formularen i bunden og vælge, at du vil kontaktes af: “Mediefag”

 

Sådan gør du?

Skriv til os ved at udfylde nedenstående. Vi har brug for din google-mail. Så opretter vi et Google-Meet. Du vil få en påmindelse om mødet i din mailboks, som samtidig viser dig, hvornår du har mulighed for at tale med os. Alt, du herefter skal gøre, er at klikke på linket til Google-Meet på det tidspunkt, mødet er planlagt.

Hvornår kan du få en samtale?

Du kan tale med os hver tirsdag og onsdag fra uge 2 til 6 i tidsrummet 15.15 – 17:00. Vi afsætter 10 minutter til din samtale. Skriv hvilken dag, du foretrækker, så skal vi prøve at opfylde dit ønske. Vi kan dog ikke love, at det er muligt at opfylde alle ønsker, da det afhænger af, hvor mange henvendelser vi får.

Vi holder samtaler følgende dage:

Tirsdag den 12. januar 2021

Onsdag den 13. januar 2021

Tirsdag den 19. januar 2021

Onsdag den 20. januar 2021

Tirsdag den 26. januar 2021

Onsdag den 27. januar 2021

Tirsdag den 2. februar 2021

Onsdag den 3. februar 2021

Tirsdag den 9. februar 2021

Onsdag den 10. februar 2021

Tirsdag den 23. februar 2021

Onsdag den 24. februar 2021

Overvejer du Ørestad Gymnasium? Book et online møde

Book en samtale

Husk at vælge en dato fra den orange tekstboks.

Overvejer du Ørestad Gymnasium? Book et online møde