fbpx

Når du begynder på OEG

Hør Annesofie og Idamarie fortælle, hvordan det var at begynde på Ørestad Gymnasium. De fortæller, hvordan de oplevede at blive taget godt imod, og at tutorerne og introaktiviteterne hjalp dem med at falde hurtigt til og finde nye venner. 

Se videoen og læs mere om, hvordan det er at starte på OEG

Den innovative undervisning

Hadi, som går i 3.n fortæller, at han valgte OEG pga arkitekturen, som er med til at gøre undervisningen anderledes, men også med til at skabe et større fællesskab. Han kan især godt lide, at undervisningsmaterialerne er digitale, men også at man har forskellige læringsmiljøer, så undervisningen er varieret. 

Se videoen og læs mere om vores innovative undervisning her

Frihed til at skræddersy din egen uddannelse

Laura fra 2.o er glad for at kunne kombinere naturvidenskabelige fag med et kreativt valgfag som billedkunst, der giver en form for frirum. Nicolaj fra 2.k fortæller, at han har valgt OEG, fordi det har givet ham frihed til at vælge fag, der interesserer ham og giver gode muligheder i fremtiden. 

Se videoen og læs mere om vores studieretninger her

Vores unikke fællesskab 

Ilyada fra 3.b synes, at elevudvalgene på skolen er med til at gøre gymnasielivet meget bedre. De er med til at skabe et pusterum, hvor hun oplever at kunne lave noget helt særligt. Bartosz fra 3.e fortæller, at han synes, at udvalgene er med til at give ham kompetencer, som han kan bruge i fremtiden. 

Se videoen og læs mere om vores mange elevudvalg her

Vi uddanner Changemakers

Sebastian, som er tidligere elev, fortæller, hvordan han har fået vigtige kompetencer med sig fra Ørestad Gymnasium til sit studie på universitetet. Særligt det at være nytænkende, innovativ og have fokus på samarbejde. Noget han har lært både i undervisningen men også ved at være aktiv i elevudvalg.

Se videoen og læs mere om changemaker-visionen her

Mediegymnasium

Du kan høre William fra 3.i fortælle, hvordan han synes, at Mediefag A på Ørestad Gymnasium sætter en høj standard for, hvad man skal lære i faget både teoretisk og praktisk. For ham har det ført til, at han har fået et studiejob som teknisk runner på DR. 

Læs mere om medier på OEG

Vidste du, at Ørestad Gymnasium kun er 

10 min. fra København H i tog? og

14 min. fra Kgs. Nytorv i metro?