eTwinning

Ørestad er certificeret eTwinningskole

Ørestad er blandt fem danske skoler, der nu kan kalde sig officiel eTwinningskole. 

eTwinning er et globalt netværk af europæiske skoler, der målrettet arbejder med at udvikle undervisning og undervisningspraksis, der har fokus på at bruge  informations – og kommunikationsteknologi aktivt i undervisningen. eTwinning handler om at arbejde sammen med andre europæiske skoler, og den globale udveksling er afgørende for eTwinning.

Ørestad er således med i den allerførste udvælgelsesrunde blandt i alt 1217 europæiske eTwinningskoler.

I Danmark er Ørestad Det eneste Gymnasium, der har fået titlen som officiel eTwinningskole,  og skolen lever dermed op til sin status som innovativ i forbindelse med udvikling af undervisning.

Kriterier for udvælgelse 2018/19

Modtagerskolerne er pionerer og anerkendte som førende inden for områder som:

  • Digital praksis
  • Praksis i eSikkerhed
  • Innovativ og kreativ tilgang til pædagogik
  • Fremme at løbende faglig udvikling af medarbejdere
  • Fremme af kollaborativ læringspraksis blandt medarbejdere og elever

Vi er stolte af, at vi er blandt de første skoler, der har modtaget anerkendelsen for arbejdet med eTwinning, og vi glæder os til at videreudvikle vores praksis og være forgangskole til gavn for den fortsatte udvikling af undervisning i hele netværket af europæiske skoler.

 

OEG vandt i 2018 en pris for bedste eTwinningprojekt Læs hele den nyhed her 

Læs Mere

Netværk

Hvad er eTwinning?

eTwinning tilbyder en platform for medarbejdere (lærere, skoleledere, bibliotekarer osv.), som arbejder på en skole i et af de europæiske lande, hvor de kan involvere sig i kommunikation, samarbejde, projektudvikling og udveksling. Kort fortalt deltage i og blive en del at det mest spændende uddannelsesfællesskab i Europa.

Læs mere om eTwinning på den officielle eTwinningside