Årets Gallafest badet i solskin

03. maj 2016

Ørestad Gymnaisum viste sig fra sin smukkeste side, da årets traditionsrige Gallafest løb af stabelen den sidste lørdag i april.

Smukke kjoler, sorte smokings og skinnende sol.

Vejrguderne var i strålende humør, da den årlige traditionsrige Gallafest på OEG fandt sted lørdag 30. april. Solen badede ned fra en skyfri himmel, og Ørestad Gymnasium viste sig fra sin smukkeste side, da alle de festklædte 3.g’ere ankom kl. 17 uden for gymnasiet. Her var så varmt, at pigerne sagtens kunne smide jakken og få taget billeder i deres fine gallakjoler af de mange stolte, fremmødte forældre. Bagefter fandt alle deres partner og gik op ad den helt nyindkøbte røde løber, der var linet op udenfor gymnasiet.

Indenfor var stemningen lige så varm som solen udenfor, og skolens liveband bød dem velkommen med livemusik, mens der var fotografering og velkomstdrinks. Mange af pigerne var iført smukke lange kjoler, og havde flot hår, makeup samt høje hæle. Fyrene var klædt i smoking eller fin jakke og havde sorte sko og flot frisure.

Lanciers i højt humør

Da alle var ankommet, var det tid for 3.g’erne til at danse Les Lanciers nede i gymnastiksalen, mens de stolte forældre og søskende kiggede på. Som altid foregik det ad flere omgange, så alle par kunne være på dansegulvet, og humøret var højt hos både de dansende og tilskuerne.

Middagen blev indtaget sammen med klassen, og kl. 20 blev festen åbnet for 1. og 2.g’erne. Resten af aftenen bød på nomineringer, dansegulv, dj og en liveoptræden af rapperne Sleiman og Livid. Ved midnatstid ankom partybusserne, der skulle eskortere de festglade elever videre til afterparty, mens andre valgte at tage hjem efter en lang og dejlig dag.

Gallafesten var tilmed det nyskabte udvalg OEG-Events’ første store opgave, og man må sige, at de er kommet forrygende fra start at dømme efter den store succes. Tak til alle for en veloverstået gallafest 2016 !