Copenhagen Phil 'Afgørende øjeblikke'

12. september 2019
Thure_i_rodet_mindre

Symfoniorkesteret Copenhagen Phil er lige nu i gang med et nyskabende bud på en formidling af en række helt afgørende øjeblikke i musikhistorien, hvor skuespil, live visuals og live-podcast  vil være en del af koncerterne. Den første koncert er Leningrad-symfonien ‘Miraklet i krigszonen’, som alle 2.g-elever skal ind og opleve torsdag d. 19 september 2019.

Målet for Ørestad Gymnasiums projekt med koncertserien ‘Afgørende øjeblikke’ er at inddrage alle skolens elever, både til deltagelse i koncerterne, men også til kreative projekter om de afgørende øjeblikke som koncertserien sætter fokus på. Koncertserien strækker sig over længere tid, og derfor bliver projektet her på Ørestad Gymnasium også et løbende projekt, hvor alle årgange for indsigt i nogle af musikhistoriens mest afgørende øjeblikke. For at tydeliggøre projektet på skolen, er der blevet lavet et udstillingsområde i hjørnet af foyeren, hvor man løbende vil kunne se projektets udvikling.

I kan læse mere om copenhagen phil og koncertserien her

Copenhagen Phil blev stiftet i 1843, da George Carstensen åbnede Tivoli. I dag er Copenhagen Phil hele Sjællands Symfoniorkester og en moderne kulturinstitution. De spiller store symfonier i Konservatoriets Koncertsal på Frederiksberg og arbejder målrettet med musikformidling, også for børn og unge.