Ægte OEG-spirit til Åbent Hus

28. januar 2019

Var du et af de glade ansigter vi fik lov til at byde velkommen til Åbent Hus?
Så kan du snakke med om den OEG-spirit der prægede aftenen, lige fra de frivillige værter åbnede dørene kl. 16:30, til den sidste gæst forlod bygningen.

Åbent Hus var nemlig alle nysgerrige kommende elever og forældres mulighed for at komme forbi og stille de gode spørgsmål og se de lærere og elever, der skal byde dem velkommen i gymnasiet.

Aftenen var rig på begivenheder, lige fra det elevstyrede talkshow, hvor rektor og engagerede elever fortalte om livet på skolen, til elevinterviews på livestreamen og naturvidenskabelige forsøg iblandt de mange stande på skolens etager. Man mødte entusiastiske lærere, som kunne svare på alle de spørgsmål, man nu kunne have og imødekommende elever fortalte inspirerende om netop den studieretning eller det udvalg, de brænder allermest for. Igennem hele aftenen stod én ting klart – OEG er elevernes skole.

Var du forbi 1. etage, hvor alle udvalgene og elevrådet var repræsenteret eller summede du rundt på studieretningernes forskellige etager, kunne du nemlig se bare en brøkdel af det initiativ, den kreativitet og de muligheder, du finder på OEG. For på Ørestad Gymnasium handler det ikke bare om et godt karaktergennemsnit efter den afsluttende eksamen, men om at være en del af et mangfoldigt fællesskab, der danner, inspirerer og udruster dig til at blive en Changemaker i vores fælles samfund. Så lige meget om du interesserer dig allermest for studieretningen med mediefag, kinesisk eller samfundsfag på engelsk, kan du være sikker på, at du på OEG har mulighed for at blive udfordret indenfor netop dine interesser.

Åbent hus dagen var en aften med ægte OEG-spirit og vi håber du har lyst til at være en del af næste års OEG band, medieteam, elevråd eller måske noget helt nyt?  

Tekst: Emilie Vium, 3.k