Årets Gallafest

23. april 2018

Smuk forårsdag

Solen skinnede, og foråret viste sig fra sin bedste side, da 3.g’erne i lange kjoler og suits gjorde deres entré ved årets gallafest. Det var medvirkende til at gøre festen uforglemmelig.

Særlig oplevelse – en slags farvel

Gallafesten er en helt særlig begivenhed, fordi festen markerer et farvel for 3.g’erne og det gør festen til en unik begivenhed. Det er ved denne fest, det står klart, at gymnasietiden lakker mod enden. Her siger den ældste årgang farvel til den skole, der var, men stadigvæk lidt er deres. Festen er et ganske særligt minde.

 

3.g’erne ankom først til velkomstdrinks og fotografering. Derefter dansede eleverne den traditionsrige “Les Lancier” med stolte forældre og venner som tilskuere.

Efterfølgende var der middag med lærerne gennem tre år. Og der var en fantastisk stemning blandt eleverne.

Galla på trappen

Efter middagen gik 3.g’erne den traditionsrige tur ned ad trappen, og det er måske det mest særlige øjeblik for OEGs 3.g’ere. Det er ved denne fest, at eleverne får lov til at skinne for resten af skolen. Denne tur markerer den særlige status som alle eleverne kommer til at opleve til deres sidste gallafest.

Herefter fortsættes festen med resten af skolens elever.

Ellen Pelby Bitterhoff, formand for festudvalget fortæller: “ det var en fantastisk aften, og det var tydeligt at 3.g’erne virkelig satte pris på det hele. Man kunne mærke, at denne aften er særlig. Alt gik som det skulle, og vejret viste sig fra en fantastisk side. Det var bare den bedste fest. Alle var rigtig glade.”

Dette bakkes op af Mathias Bach Andersen fra 3.c der udtaler: “Det var en fantastisk aften, det var den vildeste fest, Og det var vores store aften. Det var fedt.” Adspurgt om, hvad det bedste ved aftenen var, er Mathias meget klar: “Det var det hele! Turen med klassen, dansen, at gå ned ad trappen – det var ligesom bare vores fest.”

 

Billederne fortæller deres egen historie om den uforglemmelige aften.