Internationalt filmsamarbejde med MetFilm School

24. februar 2020

Mediefaglærergruppen og Ørestad Gymnasiums rektor, Mads Lyngby Skrubbeltrang, har i denne uge besøgt og indgået et partnerskab med MetFilm School i London, der med sine afdelinger i London og Berlin er en af Europas største private filmskoler. 

Rektor fra Ørestad Gymnasium, Mads Lyngby Skrubbeltrang (th), udveksler håndtryk med Met Film Schools director, Jonny Persey.    Mediefagslærerne på Ørestad Gymnasium

 

Hvilken effekt får det på mediefagsundervisningen

For fremtiden vil Ørestad Gymnasiums elever på mediefag A-studieretningen kunne mærke dette samarbejde ved, at MetFilm School vil sende nogle af deres dygtige lærere med mange års erfaring fra filmbranchen til Ørestad Gymnasium for at holde masterclasses for skolens elever i flere aspekter af film- og medieproduktion.

 

Særligt interesserede elever fra Ørestad vil med tiden blive tilbudt kortere arbejdsophold på MetFilm School, hvor de vil kunne deltage i skolens brede kursusprogram. 

 

Endelig vil medieklasserne i forbindelse med studieture kunne besøge afdelingerne i London og Berlin og supplere det faglige program med spændende og relevante indspark fra en af den ”virkelige verdens” førende filmskoler.

 

Rektor om samarbejdet

”Det er en stor ære at blive inviteret med i dette unikke samarbejde”, udtaler Ørestad Gymnasiums rektor, Mads Lyngby Skrubbeltrang, ”og vi glæder os over, at det vedvarende arbejde med at styrke Ørestad Gymnasiums medieprofil også bliver bemærket og anerkendt i en international og professionel sammenhæng”.

 

MetFilm School besøger Ørestad Gymnasium i april måned.