OEG-elever udgiver nyt magasin

08. juni 2016
De tidligere OEG’er, Camilla og Narin, har begge gået på skolens journalistlinje. Nu, to år efter de gik ud, udgiver de deres helt eget mode-musikmagasin ‘Frenzy’ og har skrevet et sødt takkebrev til deres ‘gamle’ journalistlærer her på OEG.
img_2756-kopi_0 Frenzy er et helt nyt magasin/onlineunivers til unge, som to tidligere OEG'er står bag.

Da Camilla Klarskov og Narin Korkmaz gik på OEG, var de begge meget begejstrede for at læse på journalistlinjen i n-klassen. Faktisk vidste de, at de havde fundet deres rette hylde.

Efter at pigerne blev studenter i 2014, arbejdede de derfor målrettet på at gøre deres drøm til virkelighed og lave deres helt eget mode/musik og livsstilsmagasin for unge. Efter to år er det nu lykkes, og første nummer af magasinet ‘Frenzy’ er lige ude nu, med et dertilhørende stort onlineunivers om mode, musik, mad og beauty til unge.

Tjek Frenzy ud her

I den forbindelse har de to tidligere OEG’er sendt et eksemplar af Frenzy plus et meget sødt brev til deres tidligere lærer på n-linjen, Jacob K. Nielsen.

– Vi ville gerne sende dig et eksemplar og sige tak for de tre år på OEG – og tak for at være med til at skubbe os i den her retning!, skriver pigerne og fortsætter:

– Det er næppe en Pulitzer (stor, amerikansk journalistpris, red.) værdigt, men vi håber alligevel, at det vil glæde dig at se, hvordan vi – blandt andet med din hjælp – er kommet på vej mod journalistikken. Held og lykke med eksamenerne og god sommer! De kærligste hilsener, Camilla og Narin, skriver pigerne til deres journalistlærer på OEG, Jacob.

Journalistlinjen på OEG er yderligere styrket, efter at gymnasiets nye, store Mediebyen er åbnet lige ved Field’s. Her findes professionelt udstyr til tv-produktion, et tv-studie, redigeringsrum, biografsale, undervisningslokaler og og faciliteter til, at elever kan sende live-tv til morgensamlinger.

Om Frenzy

Frenzy er både et magasin og et onlinemedie om musik, mode, livsstil og underholdning.
Om Frenzy: Det er skabt i samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste unge bloggere, vloggere og fotografer, og vores ambition er at skabe de bedste og mest inspirerende historier og videoer.
www.frenzymag.dk
Kontakt: hello@frenzymag.dk

Beauty- og madredaktør
Camilla Klarskov
camilla@frenzymag.dk

Musikredaktør
Narin Frausing Korkmaz
narin@frenzymag.dk