OEG-Events står for festerne

25. april 2016
Nyhed: Café-udvalget og festudvalget er nu blevet slået sammen til ét stort udvalg under navnet OEG-Events. Og der er høje ambitioner for festniveauet.

Før havde OEG både et café-udvalg, som tog sig af fredags-cafeerne plus et festudvalg, som stod for festerne på skolen.

Nu er de to udvalg, som noget helt ny, slået sammen til ét stort udvalg. Det har fået navnet OEG-Events efter en afstemning blandt eleverne på deres interne Facebook-gruppe Elevnyt.

– Det er for at få skabt en helhed, at vi har valgt at lægge de to udvalg sammen, forklarer lærer Karina Bøckhaus, der er den ansvarlige lærer for OEG-Events.

Højt ambitionsniveau

I spidsen for OEG-Events er de tre elevformænd, Yakub 2e, Hassan 2f og Line 1j. Og ambitionsnivueaet er højt fra start i det nye OEG-Events udvalg.

– Vi går efter at gøre det bedre for de næste 1. g’ere og føre OEG-ånden tilbage, hvad angår festerne. Vi går efter at få nogle store kunstere ind og gøre en forskel, siger Yakub.

Formændene har fra starten haft rigeligt at se til. De har nemlig fået til ansvar at stå for alt det praktiske op til den store Galla-fest på lørdag 30. april.

– Vi er ved at få godt styr på det hele, og billetterne er solgt, siger Yakub.

Kan hjælpe hinanden

Hassan og Yakub var begge med i det gamle festudvalg, før de blev valgt som formænd for det nye udvalg sammen med Line, som er 1.g’er og den nyeste i udvalget.

– Jeg har valgt at være formand, fordi jeg gerne have indflydelse, og fordi jeg synes, det er sjovt og en spændende udfordring, siger Line fra 1j.

Det nye OEG-Events udvalg består af 10 elever fra hver årgang, som er et mix det tidligere festudvalg + cafe-udvalg.

– Det vil sige, at vi jo stadig kan bidrage og hjælpe hinanden og det kan gavne os i sidste ende, at vi kan tilbyde meget mere til skolen med bedre koordinering, lyder det fra Hassan og Yakub.

Der er pt. ikke flere pladser i udvalget.

OEG-Events

Hvem: Formænd for udvalget er Yakub 2e, Hassan 2f og Line 1j.
Ca. 10 elever fra hver årgang er med i OEG-Events. Der er pt. lukket for nye medlemmer.
Hvad: Udvalget OEG-Events står for alle cafeer og fester her på OEG.
Hvornår: Cafeerne ligger typisk efter 4. modul fra kl. 16-19 og er med afdæmpet musik og hyggesnak.
Festerne foregår om aftenen fra ca. kl. 20-00.30.