Prins Harry besøger Ørestad Gymnasium

13. oktober 2017
15241155_1301492566539237_6785621881835590788_n

Foto credit: The royal family Facebook-page

 

Pressemeddelelse:

Prins Harry besøger Ørestad Gymnasium

Britiske Prins Harry aflægger for første gang et officielt besøg til Danmark d. 25. til 26. oktober 2017. Det kongelige besøg byder blandt andet på et visit til Ørestad Gymnasium torsdag d. 26. oktober.

Ørestad Gymnasium er del af et internationalt Changemaking-program hvor ambitionen er, at eleverne skal uddannes til aktive borgere, der kan gøre en forskel.

Hans kongelige højhed vil deltage i individuelle sessions og workshops og høre unge mennesker dele ideer og lave øvelser i forhold til at løse problemer i deres generation.

Gymnasiets rektor, Allan Kjær Andersen, ser frem til det kongelige besøg d. 26. oktober.
-Vi er beærede over, at Prins Harry vil aflægge os et besøg. Vi er glade for, at vi med hans besøg kan sætte fokus på vores Changemaking-program, hvor vi ønsker at bidrage til, at vores unge mennesker skal være engageret i samfundslivet og være med til at gøre en forskel, siger rektor.

Find pressemeddelelsen her (klik for link) 

Fakta:
*Ørestad Gymnasium flyttede til Ørestad City i København i 2007 i en smuk, prisvindende bygning af det danske arkitektfirma 3XN.   
*Bygningen er kendt for sin innovative arkitektur uden traditionelle korridorer og klasselokaler og med åbne, fleksible rum, der er tilpasset gymnasiets 100 % digitale profil uden fysiske bøger.
*Ørestad Gymnasium er del af det verdensomspændende Ashoka Changemaking-program.
*Elever, der yder en særlig indsats for fællesskabet gennem deres tid på gymnasiet, får et særligt ‘Changemaker-diplom’ sammen med deres studenterbevis.

Kongeligt besøg

Hvem: Prins Harry

Hvor: Ørestad Gymnasium

Hvornår: Torsdag 26.oktober

Hvorfor: Hans kongelige højhed vil deltage i individuelle sessions og workshops og høre unge mennesker dele ideer og lave øvelser i forhold til at løse problemer i deres generation.

Ørestad Gymnasium er del af et internationalt Changemaker-program hvor ambitionen er, at eleverne skal uddannes til aktive borgere, der kan gøre en forskel.

Læs rektor Allan Kjær Andersens blog om det kongelige besøg her

Læs mere om Changemaker-programmet her

 

OEG Changemaker 

Vores vision og profil: At skabe changemakere

Elevrådet

Klasse-
repræsentanter