Tidligere jægersoldat besøger OEG

09. august 2016
jægernyhed

Traditionen tro arrangerer Ørestad Gymnasium et fællesarrangement for alle elever på første skoledag. Og i år er der tale om et spændende foredrag med ildsjælen Nicolai Moltke-Leth, som er kendt som tidligere jægersoldat, bjergbestiger, løjtnant og sportsudøver på højt plan.

Nicolai har arbejdet med udvikling af det menneskelige potentiale det meste af sit liv og står nu bag True North – en camp, som motiverer unge 14-19-årige til at yde deres bedste. Han har også en master i positiv psykologi.

– Jeg vil holde en peptalk til eleverne om, hvordan man holder fokus og skaber lyst og motivation til læring. Om hvordan de skaber et rigtig godt skoleår for dem selv, fortæller Nicolai forud for torsdagens foredrag.

– Det gælder om at være i stand til at indarbejde nogle vaner, så man ikke sidder i april med en følelse af, at man burde have gjort mere i løbet af året. På gymnasiet kommer man jo både for det sociale, men også for at lære noget. Og der skal være balance i tingene mellem venner og fester, samt hvad man vil skabe rent fagligt, siger han.

Selv om Nicolai Moltke-Leth kun har en time til rådighed, giver han et par konkrete redskaber, eleverne kan gøre brug af.

Kom og hør ham på første skoledag på torsdag på OEG.

Info om foredraget

Hvem: Sociolog og tidl. jægersoldat Nicolai Moltke-Leth, som også er foredragsholder, bjergbestiger, løjtnant og sportsudøver. Står bag Camp True North til unge.
Hvor: Fællesarrangement for alle elever og lærere i Idrætssalen.
Hvornår: Første skoledag torsdag 11. august 2016 kl. 14-15.