Ud i det blå

25. juni 2016
Translokation markerede den endelige afslutning for 3.g’erne, som tog deres første, spæde skridt op ad trappen på skolen i 2013.

Fotos: David Thorius 2m.

For tre år siden var de unge. Nu er de blevet til unge voksne, som er parate til at flyve fra OEG-reden og videre ud i livet og finde deres helt egen vej.

Det blev markeret med en stor translokation, der blev holdt på en solrig fredag 24. juni. Fra 10-12 var salen fyldt op med flotte studenterhuer og stolte familier, som overværede translokation, der bød på taler fra rektor, taler fra tidligere elevrådsformand Laura Månsson 3j, samt en lærertale af Sofie Richter Bruhns.

Underholdningen stod OEG festband og skolens musikhold for i form af skøn livemusik, mens der også var tid til fællessangen ‘Danmark nu blunder den lyse nat’.

Herefter blev der uddelt fine legater til eleven med højeste snit, laveste fravær og årets tre OEG’ere (se vinderne i billedgalleri).

Ud i studentervogn

Foran familie og venner blev hver og en student nu råbt op og fik deres eksamensbevis overrækt af rektor.

Og så forlod eleverne OEG for sidste gang.

Det skete i flotte studentervogne, der var pyntet efter alle kunstens regler med bannere og bøgegrene, og med kæmpe højttalere, som konkurrerede om at spille højst.

Turen gik traditionen tro til studenternes familier, så der ventede alle eleverne en fest til langt ud på natten – heldigvis i tørvejr indtil omkring midnat.