Pizza, cs:go og højt humør til årets LAN-aften

05. november 2018

I fredags havde skolens gaming-udvalg arrangeret den årlige LAN-aften, som er en aften/nat uden strenge spiltider eller nogen som helst frygt for skærmøjne. Omkring 30 elever mødtes på skolen omkring kl. 20 med computere og diverse spilkonsoller, og herefter bød natten ellers på mange timers spil, kun afbrudt af nødvendigt energiindtag i form af pizza.

Stemningen var i følge Gaming-udvalgets formænd Anton Holm Winther og Michael Parker i top, og der var mange af eleverne, der fik mødt nye venner gennem spillene.

Old school Super Mario og meget mere

Der blev spille mange forskellige spil i løbet af aftenen og natten. Eleverne gav sig i kast med alt fra Just Dance på Wii, til populære computerspil som Minecraft og cs:go, og endda gamle klassikere som Twister og en helt old school version af Super Mario. Der blev altså spillet lidt af hvert og alle kunne være med uanset niveau.

Næsten ingen spor efter nattens strabadser

De fleste gik omkring 5-tiden, men en gruppe på 10 af de hardcore blev helt til lukketid kl. 8. Så skulle man måske tro, at de var for trætte til at rydde ordenligt op efter sig, men nej – det eneste tegn på, at der i løbet af natten var blevet spillet på livet løs med regelmæssigt indtag af energidrik, snacks og pizza, var de tomme pizzabakker i skraldespandene rundt omkring.