Udvalgscafe gik over al forventning

11. september 2017

Imponerende tilslutning til årets Udvalgscafe, hvor alle OEGs udvalg fik en masse nye medlemmer. 

Der var gang i den til årets Udvalgscafe 2017. Det er kun anden gang i skolens historie, at den bliver afholdt, men der er ingen tvivl om, at det er en tradition, der er kommet for at blive.

Kl. 13.30 stod de mange udvalg på OEG klar i kantineområdet. Her kunne resten af gymnasiets elever så komme forbi og høre om udvalgene og – hvis de fandt et spændende udvalg – skrive sig på listen over nye medlemmer.
Det var der rigtig mange, der benyttede sig af, og kantineområdet var fyldt med interesserede elever, der gik rundt og stillede spørgsmål og snakkede med elevrepræsentanterne for de forskellige udvalg.

Det gav pote. Halvanden time efter havde Lorry-udvalget fået 20 nye medlemmer, OEGrøn 30 nye, og Gaming-udvalget, Amnesty, LGBT, OEG Foto, OEG Events fik også en lang liste med 15-20 nye navne på interesserede elever.

Hygge og livemusik 
OEG Bandet spillede op til fest med livemusik, OEGrøn serverede sunde shots med ingefær og gulerod, Gaming-udvalget havde spil med til fri afbenyttelse, Filmklubben serverede selvfølgelig popcorn, og der var sodavand og kager ved de andre stande.

Ørestad Gymnasium gør meget ud af at støtte og brande skolens udvalg, da eleverne via de mange udvalg kan få nye sociale relationer på kryds og tværs af årgangene, bundet sammen af personlige interesser.
Derfor er det meget glædeligt, at dagens Udvalgscafe var så stor en succes.

 

 

 

 

Meld dig til et udvalg på OEG

Nåede du ikke at melde dig et udvalg til dagens Udvalgscafe, eller er du bare interesseret i at høre mere, kan du skrive til udvalgenes kontaktpersoner (formænd) – find info her