Udvalgscaféen vrimlede med elever

12. september 2018

Mandag eftermiddag var kantinen proppet med elever i anledningen af årets Udvalgscafé. Mange af udvalgene fik helt overvældende tilmelding.

Stort set alle skolens udvalg var repræsenteret med hver deres bod, hvor der blev budt på alt fra gulerødder og agurk med humus, til sodavand, slik og chips. Udover snacks blev der også delt badges og kondomer ud hos LGBT+, som havde en dejlig farverig bod. Gamingudvalget havde sat projektor og Wii op, Debatudvalget udfordrede folk til at tage et standpunkt i minidebatter og Globaludvalget havde lavet vendespil. Der var mange forskellige aktiviteter, men fælles for alle boder var, at de havde super travlt. Over hele kantinen gjorde elevmylderet det svært at komme frem og tilbage, og dem der ville høre mere om et udvalg, måtte flere steder stå lidt i kø.

Udvalgenes største problem virkede til at være mangel på tilmeldingslister, så man kan roligt kalde arrangementet for en succes. Der var heller ikke meget andet end smil at spore på de mange
udvalgsformænds ansigter. Bandet kom også og satte gang i den med skøn musik, som kun løftede stemningen yderligere. Alt i alt var det en skøn måde at slutte en mandag af på, og det bliver spændende at se, hvad de mange nye medlemmer i udvalgene kommer til at føre til.

 

Læs mere om udvalgene