fbpx

OEGs mentees har ordet

På OEG har vi et helt særligt tilbud til vores elever, nemlig vores mentorordning. Gennem mentorordningen kan gymnasiets elever få hjælp fra en ældre elev til at få mere struktur på skolearbejdet, eller ændre på vaner de gerne vil af med. Fx hvis de får for lidt søvn eller bruger for meget tid på sociale medier. Faktisk er vi et af de eneste gymnasier i landet, der tilbyder vores elever at få mentorsamtaler med en ældre elev. Der er rigtig mange mentees, der tager imod tilbuddet om at få en mentor, og en del af dem har sagt ja til at dele, hvad de har fået ud af deres mentorforløb.

Elevernes stemme er i dag mentees fra OEG.

Mentorsamtaler giver bedre motivation

“… synes jeg kan se fremskridt allerede. Jeg har fået bedre respons på afleveringer efterfølgende, og generelt føler jeg mig mere motiveret og klar.” 

 

“Jeg har oplevet at jeg har ændret mig på en god måde. Jeg forstyrrer mindre og koncentrerer mig mere… (Mentor) har virkelig motiveret mig med at blive bedre. Jeg bliver meget motiveret af, at jeg skal snakke med hende, og sige at der er sket en forandring.”

Mentorsamtaler giver mindre fravær

“Vi har også snakket om, at jeg skulle begynde at planlægge mine afleveringer, hvilket har medført at mit fravær ligger på 0%.”

 

“Lige nu er jeg under 10% både fysisk og skriftligt fravær og jeg er begyndt at møde stabilt uden at komme for sent.”

OEG Mentor Ørestad Gymnasium Danmark

Mentorsamtaler giver bedre vaner

“Jeg føler det går meget bedre med mine vaner siden mine mentorsamtaler … Vi snakkede om min søvn … Jeg kunne før finde på kun at få 5-6 timers søvn, men nu er det nærmere 7,5-8,5 timers søvn.”

 

“… begynde at bruge en kalender, hvor jeg bedre kunne planlægge min skoleskema, lektier mm. Så i denne uge har jeg fået implementeret brugen af Google Calendar, hvilket jeg allerede nu kan sige er ALFA OMEGA!”

 

“Jeg vil helst sikkert fortsætte med mine mentorsamtaler, da jeg stadig synes, der er flere ting vi kan arbejde på og stadig forbedre mine nuværende vaner.”

Har du brug for en mentor?

Læs mere om mentorordningen her