Om skolen
VIDEO: Frokostpause på OEG
Afspil video
Det særlige OEG-DNA
Dét, der gør Ørestad Gymnasium til noget helt specielt – det kalder vi for ‘OEG-DNA’.

Digitalt: Da vi er 100 % digitale, vil du have en stor fordel, når du skal videre ud i fremtiden.

*Globalt: OEG har partnerskoler i Indien og Kina og har tråde ud til hele verden via store globale netværk som Ashoka og Global School Alliance. Få gavn af dine netværk og gode kontakter, når du skal ud i det store udland.

*Innovativt: Det er ikke uden grund, at OEG er med på alle lister over verdens mest innovative skoler. Det gælder både undervisningen såvel som den åbne arkitektur, der bryder med fastlåste tankegange. Der er intet ‘gammeldags’ gymnasium over os, og det giver luft til kreativitet og store tanker. 

*Karrierefokus: Der venter en vigtig fremtid efter gymnasiet, og her arbejdes der målbevidst med alle elevers karrierekompetencer. Det betyder, at du får værktøjer og bliver motiveret til at træffe et videre uddannelsesvalg, som passer til netop dig.

*Medier: Vi vil være det oplagte valg for elever, der gerne vil arbejde i mediebranchen efter gymnasiet. I Mediebyen ved Field’s laver eleverne professionelle tv-produktioner til TV2/Lorry og sender live-streaming.

Vi vil forme Changemakers

Hvad er ‘Changemakers’ ?

Det er stærke, handlekraftige unge mennesker, der kan tænke selv, samarbejde og handle ude i verden. Det handler ikke ‘kun’ om at kunne pensum og score høje karakterer. Vi er først tilfredse, når eleven er blevet en ægte changemaker – én, der vil gøre en forskel.

Vi klæder dig på til fremtiden

Medier, kommunikation, globalisering og samfund fylder meget på Ørestad Gymnasium (STX). Og det gør digital dannelse også. Som det første gymnasium i landet er vi 100 % digitale, og alle bøger er erstattet af computer og e-bøger.

Vi anbefaler et snit på mindst 7 fra folkeskolen, hvis du vil gå her.

“- Det er fedt at få lov til at lave noget "rigtigt"- altså noget, der skal bruges til noget.” Patrik Nørgaard, 1.o om et projekt, hvor 1.o laver undervisningsmateriale til folkeskoleelever.