fbpx

Ørestad gymnasium – en moderne skole med en medieprofil

Ørestad Gymnasium fokuserer på medier, kommunikation og kultur. Vi tilbyder studieretninger inden for både de naturvidenskabelige, samfundsfaglige og sproglige fag. Og så uddanner vi vores elever til at blive changemakere – personer der kan og vil gøre en forskel både lokalt og globalt.

 

 

Medieprofil

Vores medieprofil afspejler sig i de specialiserede studieretninger. Samtidig er de en integreret del af alle fag. Vores mål er at være det oplagte valg for elever, der ønsker sig en fremtid inden for medier, kommunikation og kultur. Samtidig tilbyder vi en gymnasial uddannelse på et højt fagligt niveau. Og vi gør vores bedste for at give de studerende så meget viden og så mange personlige kompetencer som muligt.

 

 

Forbereder elever til fremtiden

Kreativitet og innovation er vigtige kompetencer i vores fremtidige samfund. Vi vil skabe en skole, hvor elever og lærere stimulerer hinanden til at tænke kreativt og innovativt. Vi lærer eleverne, hvordan de kan deltage i et samfund, hvor produktion af viden og oplevelser spiller en tiltagende større rolle.

 

Billeder af skolen