fbpx

Om skolen

Viden, relationer og kreativitet – OEG skaber muligheder for dig

På Ørestad Gymnasium arbejder vi for, at du som elev opnår den bedst mulige faglige og sociale udvikling og bliver et handledygtigt, ansvarsfuldt og kreativt menneske. Ørestad Gymnasium er elevernes skole. Som elev på OEG bliver du hørt og dine ideer får lov til at folde sig ud.  Det er eleverne og lærerne i fællesskab, der udvikler skolen. For os er det vigtigt at du deltager i et inkluderende fællesskab, hvor værdier som anerkendelse, mangfoldighed og nysgerrighed vægtes højt. Vi er et gymnasium, hvor arkitektur og didaktik i samspil skaber mulighed for faglig fordybelse og samarbejde. I undervisningen gør vi meget ud af at træne dine innovative kompetencer i samarbejde med omverdenen.

OEGLive2
OEGLive1

Et mediegymnasium

Arbejdet med medier er en del af skolens profil: Det betyder at du både kan vælge mediefag som studieretning, valgfag og at du kommer til at arbejde med medier i en bred række af skolens andre fag. Derudover kan du melde ind i OEGLive udvalget, der står for at producere og livestreame vores morgensamling ud til alle elever.

 

Mediedannelse

Vi lever i en tid, hvor det mere end nogensinde før er vigtigt at man forholder sig kritisk til både brugen af og indeholdet i de moderne medier. Alle elever vil i deres tid på Ørestad Gymnasium få trænet deres mediekompetencer. 

Billeder af skolen