Besøgende udefra

Guidede ture

Vi får mange henvendelser fra uddannelsesinstitutioner, arkitekter, studerende og andre, som gerne vil besøge os. Vi viser selvfølgelig gerne vores dejlige skole frem, når det er muligt. Derfor tilbyder vi guidede ture om vores pædagogik og vores undervisning i det åbne rum. Dette inkluderer en rundvisning i bygningen. Desværre får vi så mange henvendelser, at vi ikke kan imødekomme alle forespørgsler, og rundture skal ofte bookes i god tid, ofte 3-4 måneder før.

Man kan book en rundtur med guide i vores booking system. Turen koster 2.000,- (270 €) pr. gruppe. Gruppen kan maximalt være på 20 personer, og pengene går ubeskåret til en skolefond, hvor elever kan søge tilskud til studieture, computere m.m.

Betalingen skal ske på reg.nr 0216 kontonummer 4069021352.

Tegnestuen 3XN, der står bag vores bygnings arkitektoniske udformning, arrangerer lejlighedsvis guidede ture på gymnasiet. De kan kontaktes på 70 26 26 48. Se mere på deres hjemmeside.

Book en guidet tur

Vi har helt lukket for besøg på skolen i eksamenstiden og ferier. Dvs. du/I kan ikke komme på besøg fra maj til august, begge måneder inklusiv. Venligst respekter lukketiden. Se åbningstider under kontakt

Se skolen på egen hånd

I er velkomne til at besøge skolen udenfor eksamenstid (som ligger i maj-august). Af hensyn til eleverne, der arbejder i de åbne områder, er alle besøgende først velkomne efter kl. 16.00.

Alle besøgende SKAL bære gæstekort. I får gæstekort udleveret i receptionen til venstre for indgangen.

Af sikkerhedshensyn skal vi altid vide, hvem der befinder sig i bygningen og hvornår. Send derfor en mail til mail@adm.oegnet.dk og fortæl, hvor mange I kommer og det præcise tidspunkt.

Hvis receptionen er lukket, kan pedellen kontaktes på tlf.: +45 2464 1373

Guidede ture

Book en guidet tur

I vinterperioden lukker vi kl. 19 mandag til torsdag. Fredag kl. 17.
I sommerperioden lukker vi kl. 17 hver dag.

Alle besøgende skal bære synligt gæstekort, der udleveres i receptionen.

Arkitekturen i hverdagen

Kom med rektor Allan Kjær Andersen og arkitekt Kim Herforth Nielsen på rundtur på Ørestad Gymnasium.

Pressehenvendelser

IMG_1321 copy

Vi medvirker gerne i medierne og diverse produktioner, hvis det ikke er til gene for undervisningen. Pressen kan kontakte skolen på tlf. 8230 2222 eller sti@adm.oegnet.dk
Forældres tilladelse skal indhentes, hvis man skal interviewe elever under 18 år.

Må man tage billeder?

Det er tilladt at fotografere i bygningen, dog må ingen elever fotograferes uden deres tilladelse.