Besøgende udefra

Vi får mange henvendelser fra uddannelsesinstitutioner, arkitekter, studerende og andre, som gerne vil besøge os. Vi viser selvfølgelig gerne vores dejlige skole frem, når det er muligt.

Vi har helt lukket for besøg på skolen i eksamenstiden og ferier. Dvs. du/I kan ikke komme på besøg fra maj til august, begge måneder inklusiv. Venligst respekter lukketiden. Se åbningstider under kontakt

Vi har desværre ikke plads i kalenderen til flere rundvisninger i dette skoleår (2017/2018). Det vil være muligt at få en rundvisning igen fra starten af oktober 2018. Det kan først lade sig gøre at booke rundvisninger fra begyndelsen af september 2018.

Se skolen på egen hånd

I er velkomne til at besøge skolen udenfor eksamenstid (som ligger i maj-august). Af hensyn til eleverne, der arbejder i de åbne områder, er alle besøgende først velkomne efter kl. 16.00.

Alle besøgende SKAL bære gæstekort. I får gæstekort udleveret i receptionen til venstre for indgangen.

Af sikkerhedshensyn skal vi altid vide, hvem der befinder sig i bygningen og hvornår. Send derfor en mail til mail@adm.oegnet.dk og fortæl, hvor mange I kommer og det præcise tidspunkt.

Hvis receptionen er lukket, kan pedellen kontaktes på tlf.: +45 2464 1373

 

Rundvisning om samspillet mellem pædagogik og bygningen

Vi kan tilbyde en ‘guided tur’ om vores pædagogik og vores undervisning i det åbne rum. Dette inkluderer en rundvisning i bygningen.
Desværre får vi så mange henvendelser, at vi ikke kan imødekomme alle forespørgsler, og rundture bedes bookes i god tid, minimum 3-4 måneder før.

I møder en guide – det kan være en relevant lærer, nogle elever eller en fra ledelsen (kun hvis der er tid i kalenderen) og kan efter aftale overvære undervisningen og/eller tale med lærere og elever.

Prisen for disse rundvisninger er 2.000 kr. per gruppe. Pengene går ubeskåret til en skolefond, hvor elever kan søge tilskud til studieture, computere m.m. Kontakt os på  for at høre mere om denne mulighed.

En sådan rundvisning skal bookes i god tid – og betales senest en uge i forvejen. Betalingen skal ske på reg.nr 0216 kontonummer 4069021352.

OBS: Denne rundvisning er meget efterspurgt, så vi kan desværre ikke imødekomme alle ønsker. Vi beder desuden om, at I henvender jer god tid i forvejen med denne type forespørgsler.

 

Rundvisning med fokus på bygningen og arkitekturen

Vi har desværre ikke ressourcer til at arrangere rundvisninger med dette fokus.

Men tegnestuen 3XN, der står bag vores bygnings arkitektoniske udformning, arrangerer lejlighedsvis guidede ture på gymnasiet. De kan kontaktes på 70 26 26 48. Se mere på deres hjemmeside. 

 

Sider

Kontakt

Om skolen

Åbningstider

I vinterperioden lukker vi kl. 19 mandag til torsdag. Fredag kl. 17.
I sommerperioden lukker vi kl. 17 hver dag.

Alle besøgende skal bære synligt gæstekort, der udleveres i receptionen.

 

Arkitekturen i hverdagen

Kom med rektor Allan Kjær Andersen og arkitekt Kim Herforth Nielsen på rundtur på Ørestad Gymnasium.

Pressehenvendelser

 

IMG_1321 copy

Vi medvirker gerne i medierne og diverse produktioner, hvis det ikke er til gene for undervisningen. Pressen kan kontakte skolen på tlf. 8230 2222/ Louise Hagsten(kommunikation) loh@oegnet.dk
Forældres tilladelse skal indhentes, hvis man skal interviewe elever under 18 år. 

Må man tage billeder?

Det er tilladt at fotografere i bygningen, dog må ingen elever fotograferes uden deres tilladelse.