Velbesøgt forældremøde på OEG 13. juni 2018

I dag har vi sagt goddag til nogle af vores kommende 1.g’ere. Det foregik ved et forældremøde, hvor vi de kommende elever fik mulighed for at møde hinanden og deres tutorer. Forældrene blev samtidig klædt på til den nye rolle som forældre til unge i gymnasiet på OEG.

Maj

OEGs mediehold har fulgt to elever til den store FN-konference om bæredygtig uddannelse 24. maj 2018

Se, hvordan konferencen i elev-perspektiv.

Se året helt store Astavinder 15. maj 2018

Den sidste tale i det store læringsrum 25. april 2018
Stor international konference om uddannelse var en kæmpe succes 24. april 2018

“En verdensborger forstår, hvordan man agerer i mødet mellem forskellige kulturer og evner at udvise forståelse og respekt. Helt basalt er en verdensborger i stand til at rejse rundt i verden og møde fremmede kulturer. Og uden at vide noget om dem, er en verdensborger i stand til at lære fremmede kulturer at kende og forstå dem  - på en respektfuld måde.” (citat Markus Bech Hansen fra 1.i.)