Åbent Hus

Åbent Hus på Ørestad Gymnasium

På Ørestad Gymnasium inviterer vi årligt til Åbent Hus. En orienteringsaften hvor kommende elever og deres forældre kan komme på besøg og høre om gymnasiet.

Til Åbent Hus kan man høre om vores studieretninger og få svar på spørgsmål af både lærere og elever. Man kan møde vores Changemakere – alle vores fantastiske elever, som arbejder aktivt i skolens mange elevudvalg på at gøre både skolen og verden til et bedre sted. Man kan se livestudiet, og alt det, der gør Ørestad Gymnasium til det førende mediegymnasium i Danmark. Og sidst men ikke mindst kan man tale med studievejledere og studiekoordinatorer om fag, studieretninger og optagelsesregler.

 

Åbent Hus 2020

I 2020 blev Åbent Hus holdt d. 16. januar og hele aftenen blev livestreamet af vores OEG Live! elever. OEG Live!-holdet består af elever fra alle tre årgange med interesse for TV og kommunikation. I et liveshow dækker de Åbent Hus aftenen fra alle vinkler, f.eks. interviews med rektor, voxpops og kommentarer fra besøgene.

Læs mere og se videoen her!

 

Åbent Hus næste år

Der er endnu ikke fastsat en dato for næste års Åbent Hus. Men følg med på vores Facebook, hvor vi løbende holder dig opdateret om Åbent Hus og dagligdagen på Ørestad Gymnasium.

Facebook

Instagram

På vores Facebook og Instagram holder vi dig opdateret om næste års Åbent Hus.


Læs Mere

Kom til besøgsdag

Er du mere til at opleve skolen for en dag, så kan du også komme på besøgsdag.

Her kommer du til at følge en klasse og deres undervisning i en dag. På den måde får du oplevet stemningen – og forhåbentlig bliver du klogere på fremtiden som gymnasieelev.