Besøgende udefra

Vi får mange henvendelser fra uddannelsesinstitutioner, arkitekter, studerende og andre, som gerne vil besøge os. Vi viser selvfølgelig gerne vores dejlige skole frem, når det er muligt.

Vi har helt lukket for besøg på skolen i eksamenstiden og ferier. Dvs. du/I kan ikke komme på besøg fra midten af maj til midten af august. Venligst respekter lukketiden. Se åbningstider under kontakt

Se skolen på egen hånd

I er velkomne til at besøge skolen udenfor eksamenstid (maj-august). Af hensyn til eleverne, der arbejder i de åbne områder, er alle besøgende først velkomne efter kl. 15.30.

Alle besøgende SKAL bære gæstekort. I får gæstekort udleveret i receptionen til venstre for indgangen.

Af sikkerhedshensyn skal vi altid vide, hvem der befinder sig i bygningen og hvornår. Send derfor en mail til mail@adm.oegnet.dk og fortæl, hvor mange I kommer og det præcise tidspunkt.

Hvis receptionen er lukket, kan pedellen kontaktes på tlf.: +45 2464 1373

Skolen er som regel åben frem til kl. 17 på mandage og fredage, og til klokken 18.00 på tirsdage, onsdage og torsdage. Tjek evt. vores åbningstider på forhånd på tlf. 8230 2222.

Rundvisning med fokus på bygningen og arkitekturen

Vi har desværre ikke ressourcer til at arrangere rundvisninger med dette fokus.

Men tegnestuen 3XN, der står bag vores bygnings arkitektoniske udformning, arrangerer lejlighedsvis guidede ture på gymnasiet. De kan kontaktes på 70 26 26 48. Se mere på deres hjemmeside. 

By & Havn arrangerer også fagligt orienterede ture for arkitekter, planlæggere, myndigheder osv. i Ørestaden herunder på vores gymnasium. De kan kontaktes på tlf. 3376 9800.

Rundvisning om samspillet mellem pædagogik og bygningen

Vi kan tilbyde en ‘guided tur’ med et oplæg på ca. 45 min. om vores pædagogik og om at undervise i det åbne rum. Dette efterfulgt af en rundvisning i bygningen.

I møder en guide (det kan være en relevant lærer, nogle elever eller en fra ledelsen (kun hvis der er tid i kalenderen) og kan efter aftale overvære undervisningen og/eller tale med lærere og elever.

Prisen for disse rundvisninger er 2.000 kr. per gruppe. Pengene går ubeskåret til en skolefond, hvor elever kan søge tilskud til studieture, computere m.m. Kontakt os på  for at høre mere om denne mulighed.

En sådan rundvisning skal bookes i god tid – og betales seneste en uge i forvejen. Betalingen skal ske på reg.nr 0216 kontonummer 4069021352.

OBS: Denne rundvisning er meget efterspurgt, så vi kan desværre ikke imødekomme alle ønsker. Vi beder desuden om, at I henvender jer god tid i forvejen med denne type forespørgsler.

Andre forespørgsler om besøg

Kontakt os på mail@adm.oegnet.dk

Sider

Kontakt

Oplev skolen

Arkitekturen i hverdagen

Kom med rektor Allan Kjær Andersen og arkitekt Kim Herforth Nielsen på rundtur på Ørestad Gymnasium.

Pressehenvendelser

 

IMG_1321 copy

Vi medvirker gerne i medierne og diverse produktioner, hvis det ikke er til gene for undervisningen. Pressen kan kontakte skolen på tlf. 8230 2222

Må man tage billeder?

Det er tilladt at fotografere i bygningen, dog må eleverne ikke fotograferes uden deres tilladelse.

Åbningstider

Alle besøgende skal bære synligt gæstekort, der udleveres i receptionen.

Helt generelt har skolen åbent man-tors. til kl. 19, men fredage kl. 16.

Indtil fredag d. 2. september lukker skolen dog kl. 16 mandag-fredag.