fbpx

Pernille Elkjær – Student 2013

Pernille Elkjær – Student 2013

Hvad studerer du eller arbejder du med i dag? 

Siden jeg dimitterede fra OEG har mit liv handlet om film. Lige efter gymnasiet kastede jeg mig ud i en masse freelance filmarbejde hovedsageligt med instruktion og postproduktion. Jeg flyttede blandt andet til Japan og arbejdede på nogle større projekter derovre i et års tid.

Lige nu er jeg i gang med at færdiggøre min kandidatgrad i Film- og Medievidenskab ved Københavns Universitet mens jeg stadig laver film ved siden af studiet. Det sidste år har jeg især arbejdet som scripter hvilket jeg virkelig elsker og derfor har tænkt mig at fortsætte med.

 

Hvilket år blev du student? 

Jeg blev student i sommeren 2013.

 

Hvilken studieretning gik du på? 

Medie+ (Engelsk A, Samfundsfag B, Mediefag B).

 

Hvad var det vigtigste, som du tog med dig fra OEG?

Jeg elskede min tid på OEG. STX er jo hovedsageligt en teoretisk uddannelse, så det var vigtigt for mig, at jeg her kunne supplere det teoretiske med en masse praktisk produktion i form af de live-transmitterede morgensamlinger, multiforestillingerne og alle de andre årlige projekter skolen tilbød. Jeg var så heldig at møde nogle skønne, nørdede og engagerede medstuderende i min klasse som jeg har fået nogle enormt sjove og virkelig gode minder med. Vi sagde simpelthen bare ja til alle praktiske mediefaglige arrangementer vi kunne komme i nærheden af! Det har alt sammen været værdifuld erfaring som senere rustede mig bedre til at springe på større projekter efter gymnasiet. Hvor cheesy det end lyder var det vigtigste jeg tog med mig fra skolen derfor faktisk mine venner, da de stadig er en del af min nærmeste vennekreds nu, 10 år senere.