fbpx

Traditioner og Begivenheder

På OEG har vi rigtig mange traditioner og begivenheder. Både generelle gymnasietraditioner som gallafest og studenterkørsel. Men også en lang række traditioner som er helt unikke for Ørestad Gymnasium, fx vores ASTA filmfestival, OEG Games og Multiforestillingen. 

 

Som elev på OEG vil du automatisk opleve mange af traditionerne og begivenhederne. Men der er også meget, som du kan vælge til, hvis du vil være en del af noget spændende ud over skolegangen. 

Hvis du er frisk på at deltage i de frivillige begivenheder, er det en virkelig god måde at lære nye mennesker at kende på. 

Galla klassebillede

Udpluk af vores faste traditioner og begivenheder.

OEG-GAMES Idrætsdag Ørestad Gymnasium udklædninger

OEG Games 

OEG Games er hele Ørestad Gymnasiums yndlingstradition. Det er vores idrætsdag, hvor klasserne dyster i forskellige discipliner som tovtrækning, stepbike og kano over kanalen, iført fantasifulde kostumer.

Læs mere om OEG Games her

OEG Live

I stedet for en fysisk morgensamling producerer OEG Live-holdet den månedlige morgensamling som et tv-show og streamer det live ud til klasserne. Her fortæller de om alt det, der foregår på skolen. 

 

Læs mere om OEG Live her

På Ørestad Gymnasium har du mulighed for at vælge Mediefag på A-Niveau

Fester og Caféer

Vi er glade for vores festlige arrangementer. I løbet af skoleåret holdes der fire fester og fem caféer, der som regel har et tema som man skal klæde sig efter. Festerne giver dig mulighed for at møde elever fra andre klasser og årgange.

Læs mere om fester og caféer.

Multiforestillingen

Multiforestillingen er unik for Ørestad Gymnasium. Navnet afspejler at forestillingen er en blanding af forskellige kunstarter som skuespil, musik, dans og medieproduktioner. Multiforestillingen samler folk om en fælles interesse og er en god måde at få skabt et helt særligt bånd til hinanden på.

 

Læs mere om Multiforestillingen her

Fællesskab i Multiforestilling Ørestad Gymnasium musical7
ASTA Filmfestival mediefag Ørestad Gymnasium Mediegymnasium

ASTA Filmfestival

ASTA Filmfestival er en aften i mediefagets navn. Arrangementet minder om de amerikanske ‘Oscars’ og mediefagselevernes film vises i Nordisk Films biograf i Field’s. Efter visningen rykker alle deltagerne tilbage på skolen, hvor der uddeles ASTA-statuetter til mediefagselevernes film.

 

Læs mere om ASTA Filmfestival her

Changemakerdagen

En gang om året opløser vi det almindelige skema for at lave “changemakerdage”. Sidste gang blev skolen omdannet til et laboratorium for changemaking inden for tre områder: bæredygtighed, fællesskab og demokrati. Der var blandt andet workshops om bæredygtig tøjproduktion, skraldekunst og musikalske kulturmøder.

Læs mere om Changemakerdagen her

Changemakerdag Ørestad Gymnasium3
Lan-aften Gaming Udvalg Ørestad Gymnasium

LAN aften

Vores gamingudvalg afholder i løbet af året LAN-aftener. På LAN-aftener holder vi skolen åben hele natten, og alle der har lyst, kan komme og spille computer, Wii og playstation mm.  

Læs mere om gamingudvalget

Den sidste tid i 3.g

De sidste par måneder i 3.g er altid begivenhedsrige her på OEG. Det er her du er til de sidste fester, begynder på de sidste forløb i fagene og afleverer dine sidste afleveringer. 3.g er for mange det hårdeste år fagligt, men heldigvis sker der også en masse spændende ting, som vejer op for det. Her kan du læse om mange af de fantastiske traditioner, vi har for 3.g’erne.

 

Læs mere om den sidste tid i 3.g her

Sidste tid i 3.g Ørestad Gymnasium

Er du klar til at være en del af vores traditioner og begivenheder?