fbpx

Sommercamp på OEG

Brug sommerferien på at dyrke dine interesser sammen med andre unge

Er du interesseret i medier eller musik? Så kom med, når Ørestad Gymnasium afholder sommercamp i sommerferien 2024. Sommercampen ligger mandag til onsdag i uge 32, og du kan vælge enten medie- eller musiklinjen.

Ud over at lære en masse nyt og have det sjovt, møder du andre unge både fra din egen og den anden linje på campen. Vi spiser frokost sammen i løbet af ugen og slutter campen af med at vise hinanden, hvad vi har lært.

 

Sommercampen er gratis. Læs mere om linjerne, og tilmeld dig herunder. 

Praktisk om campen

Hvem

For folke- og friskoleelever, der skal til at begynde i 8. eller 9. klasse.

 

Hvor

På Ørestad Gymnasium, der ligger tæt på både metro- og togstationen. 

 

Hvornår

Fra d. 5. til d. 7. august 2024. 

Mandag og tirsdag fra 10-14 og onsdag fra 10-15.30.

 

Pris

Campen er gratis.

 

Vil du med?

Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at booke din plads herunder. Bookingen åbner sidst i marts. Deadline for tilmelding er 20. juni.

 

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til campen, er du velkommen til at kontakte os:

Mediefagslærer og rektor, Mads Lyngby Skrubbeltrang/ mls@oegnet.dk

Musiklærer, Elisabeth Schroll, / es@oegnet.dk

Hvilken linje passer til dig?

 

Medielinjen

Er du interesseret i film, YouTube-videoer eller live tv? Og vil du gerne lære de mange aspekter af film og tv-produktion? 

Så skal du melde dig til sommercampens medielinje.

Ørestad Gymnasium er Danmarks førende gymnasium inden for medieundervisning. Nu får du chancen for at komme indenfor og få spændende undervisning af vores dygtige mediefagslærere og engagerede elever.

 

Du kommer til at arbejde med fiktion gennem kortfilm, hvor du, sammen med andre deltagere på din alder, skal udvikle små historier, skrive manuskript og selvfølgelig stå for alt det tekniske i form af optagelser, redigering og lancering.

Du skal også producere et live tv-program. Her vil du få oplæring i simpel optageteknik samt tv-journalistiske begreber, som du skal anvende, når du med din gruppe skal ud og filme en nyhedsreportage.

 

 

Musiklinjen

Kan du lide at spille musik? Og har du lyst til at spille sammen med andre unge og måske endda selv skrive sange? Så meld dig til musiklinjen!

 

På Ørestad Gymnasium er musik en stor del af skolens kulturliv. Gymnasiets eget band spiller til alle store begivenheder, der er fredags DJ hver uge og i den store Multiforestilling er der både masser af musik, skuespil, dans og medie-indslag. Nu kan DU få muligheden for at spille og synge med de erfarne musikelever i Ørestad Gymnasiums flotte musiklokaler.

 

I løbet af campen vil du lære at spille et eller flere sammenspilsnumre og få idéer til, hvordan du selv skriver den næste banger. Du skal spille sammen med 4-5 andre jævnaldrende musikinteresserede deltagere. I bliver sat sammen i workshops ud fra interesser og hvor meget erfaring I har med at spille eller synge allerede. 

 

Vi glæder os til at spille og synge med dig!

Vidste du, at Ørestad Gymnasium er 

10 min. fra København H i tog? og

14 min. fra Kgs. Nytorv i metro?