fbpx

Sommercamps på OEG

Brug sommerferien på at dyrke dine interesser

Er du interesseret i film, YouTube-videoer eller live tv? Eller gemmer du på en indre rockstjerne? Så kom med når Ørestad Gymnasium afholder musikcamp og mediecamp i sommerferien. Mediecampen ligger sædvanligt i uge 26 og musikcampen ligger i uge 31. Du kan vælge enten at tilmelde dig en af campsene eller måske begge.

Begge camps er gratis. Læs mere herunder.

Mediecamp

Er du interesseret i film, YouTube-videoer eller live tv? Og vil du gerne lære de mange aspekter af film og tv-produktion? Så kan du i første uge af din sommerferie deltage i vores mediecamp.

Ørestad Gymnasium er Danmarks førende gymnasium inden for medieundervisning. Nu får du chancen for at komme indenfor og få spændende undervisning af vores dygtige mediefagslærere og engagerede mediefagselever.

Du kommer til at arbejde med fiktion gennem kortfilm, hvor du, sammen med andre deltagere på din alder, skal udvikle små historier, skrive manuskript og selvfølgelig stå for alt det tekniske i form af optagelser, redigering og lancering.

Du skal også producere et live tv-program. Her vil du få oplæring i simpel optageteknik samt tv-journalistiske begreber, som du skal anvende, når du med din gruppe skal ud og filme en nyhedsreportage.

Vi glæder os til at se dig!

Praktisk om campen

Hvem

For medieinteresserede elever, der skal til at begynde i 8. eller 9. klasse.

 

Hvor

På Ørestad Gymnasium, der ligger tæt på både metro og togstationen. Her står professionelle

produktionsfaciliteter til rådighed, og der er rig mulighed for at stifte bekendtskab med alle aspekter af medieproduktion.

 

Hvornår

Dato offentliggøres i april. Hold øje med siden her.

 

Pris

Campen er gratis.

 

Vil du med?:

Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at booke din plads herunder.

 

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til campen, er du velkommen til at ringe til mediefagslærer, Maria Rudolph, på tlf. nr.: 2514 9887

 

Musikcamp

Kan du lide at spille musik? Og har du lyst til at spille sammen med andre unge og måske endda selv skrive sange? Så kom med på vores musikcamp i starten af august og bliv undervist af dygtige musikelever på Ørestad Gymnasium!

 

På Ørestad Gymnasium er musik en stor del af skolens kulturliv. Gymnasiets eget band spiller til alle store begivenheder, der er fredags DJ hver uge og i den store Multiforestilling er der både masser af musik, skuespil, dans og medie-indslag. Nu kan DU få muligheden for at spille og synge med de erfarne musikelever i Ørestad Gymnasiums flotte musiklokaler.

 

I løbet af de tre første dage i august vil du lære at spille et eller flere sammenspilsnumre og få idéer til, hvordan du selv skriver den næste banger. Du skal spille sammen med 4-5 andre jævnaldrende musikinteresserede deltagere. I bliver sat sammen i workshops ud fra interesser og hvor meget erfaring I har med at spille eller synge allerede. Det hele slutter af med en koncert for venner og familie, hvor I spiller det I har øvet for hinanden.

Vi glæder os til at spille sammen med dig!

Praktisk om campen

Hvem

For musikinteresserede elever, der skal til at begynde i 8. eller 9.klasse. Gerne med lidt erfaring i enten at synge eller at spille på et instrument.

 

Hvor

I de velindrettede musiklokaler og lydstudiet på Ørestad Gymnasium.

 

Hvornår

Dato offentliggøres i april. Hold øje med siden her.

 

Pris

Campen er gratis

 

Vil du med?

Der er plads til 12-24 deltagere, så skriv til es@oegnet.dk og meld dig til. Skriv om du gerne vil synge eller spille instrumenter på workshoppen – og om du er begynder, letøvet eller øvet.

 

Har du spørgsmål?

Så ring eller skriv til musiklærer Elisabeth Schroll på 31351030 / es@oegnet.dk

Vidste du, at Ørestad Gymnasium kun er 

6 min. fra København H i tog? og

14 min. fra Kgs. Nytorv i metro?