Design og Arkitektur
Design & Arkitektur
Afspil video

Design og arkitektur er et nyt fag, som du kan vælge på c-niveau i 1.g. I faget arbejder vi praktisk med at udtænke designløsninger ud fra nogle konkrete problemstillinger i vores omgivelser, og vi arbejder teoretisk med metoder og processer inden for Design og arkitektur.

Arbejdsformen i Design og arkitektur er primært projektarbejde, hvor du skal lære af både dine egne og af professionelle designere og arkitekters projekter. Du skal analysere og diskutere forskellige eksempler på design og arkitektur fra din hverdag, og du skal også lære at se Design og arkitektur i lyset af tid, sted, kultur og samfund.

Vælger du Design og arkitektur skal du have lyst til at give dine idéer frit spil, du skal være frisk på at komme ud af huset for at se og opleve design og arkitektur, og du skal fordybe dig i en teori eller en metode og afprøve den i virkeligheden.

Med Design og arkitektur får du en metode, som du også kan bruge til innovative løsninger af opgaver i andre fag og på videregående uddannelser.

Værd at vide
Sådan søger du optagelse
Hvad går en studieretning ud på ?
Hvorfor vælge OEG ?
Studieretninger
Se kunstneriske
Se naturvidenskabelige
Se samfunds­videnskabelige
Se sproglige