I begyndelsen af hvert skoleår kæmper klasserne mod hinanden på idrætsdagen, som vi kalder OEG Games. Her skal hver klasse klæde sig ud efter et tema og dyste mod andre klasser i både traditionelle og utraditionelle discipliner. Der dystes i alt fra hockey og fodbold, til stepbike, ringridning og kano over kanalen.

Dagen starter med at alle elever mødes på den spanske trappe foran idrætssalen. Her offentliggøres de 12 discipliner. Størstedelen af dem går igen hvert år, men der er altid en overraskelsesdisciplin som offentliggøres på dagen. Disciplinerne foregår både på skolen og i Byparken overfor og varer hele dagen.

 

Udklædning

På udklædningsfronten bliver det også sat hårdt ind, når klasserne prøver at overgå hinanden i det bedste og mest fantasifulde tema.

Dagen er en god mulighed for at lære sine nye klassekammerater og lærere bedre at kende.

Idrætsdagen afsluttes med skoleårets første fest – Introfesten.

 

 

Vildeste OEG games historie:

I 2015 var der en klasse, hvis udklædningstema var arabiske oliesheiker og deres koner. Til deres kostume havde de lejet 8 levende kameler.

 

 

OEG-games er en del af undervisningen, og der er mødepligt.

Læs mere

Traditioner og begivenheder

Fester og caféer

Idræt på oeg 

Video fra OEG games

Udklædning

STX gymnasium København, ørestad gymnasium Mediegymnasium, festlig, begivenheder events traditioner idrætsdag udklædning innovativt åbent fællesskab oeg games