Digitalt Gymnasium
100 % digital
Afspil video
Du får ingen dårlige kopiark eller slidte bøger på Ørestad Gymnasium.

Som den første uddannelsesinstitution i Danmark indførte Ørestad Gymnasium, at al undervisningsmateriale skal være elektronisk. Man får f.eks. kun bøger, der skal læses på computer eller iPad.
Derfor skal du medbringe en tablet eller en computer til alle timer. Det er obligatorisk, og oftest ikke muligt at deltage i undervisningen uden.
Hvis man en gang i mellem har behov for at printe tekster, så er man selvfølgelig meget velkommen til at gøre det.

Har du allerede en iPad eller computer?

Du skal ikke have en bestemt computer eller tablet, når du går på Ørestad Gymnasium, så hvis du har en i forvejen, bruger du selvfølgelig bare den. Mange elever bruger Mac-computere, men det er bestemt ikke et krav.

Du er nødt til at have en computer, når du starter på OEG. Du får ingen gratis computer eller iPad af skolen, og vi giver ikke støtte til køb af en sådan.

OBS! DU KAN IKKE BRUGE CHROMEBOOK, DA DE IKKE UNDERSTØTTER NØDVENDIGE PROGRAMMER.

Officepakken og IT-support

Skolen kan desværre IKKE tilbyde en computerordning til nye elever, men henviser i stedet til Humac, Apple Store, Elgiganten mm., som ofte giver studierabat ved køb af computer til skolestart.
OBS! Vi leverer licens til Windows Officepakken, så længe man er elev på skolen, så derfor behøver man IKKE at tilkøbe den i butikken.

Hvis man skulle få problemer med at koble nye computere på skolens netværk, så kan vores IT-afdeling i administrationen hjælpe med dette.

Live-tv fra Mediebyen

Vi er førende på det digitale område, hvilket bl.a. kan ses i praksis i Mediebyen ved Fields, som er fyldt med professionelt tv-udstyr. Herfra streamer vi vores morgensamlinger live og leverer professionelle tv-produktioner til blandt andet TV2 Lorry.

ÅBENT HUS 16. JANUAR 

VALGFAG

Videoer om livet på Ørestad