Karrierefokus
Afspil video

Der venter en vigtig fremtid efter gymnasiet, og her arbejdes der målbevidst med alle elevers karrierekompetencer. Det betyder, at du får værktøjer og bliver motiveret til at træffe et videre uddannelsesvalg, som passer til netop dig.

Det er gymnasiets opgave at forberede eleverne til videregående uddannelse. Med de mange videregående uddannelser, er det et svært valg for mange.

I elevernes livslange karriereforløb kommer de til at træffe en lang række valg af uddannelse og job. Vi arbejder systematisk med at udvikle elevernes evne til at træffe valg og være tryg ved at træffe sådanne valg. Det kræver indsigt i job og erhverv, selvindsigt og indsigt i hvordan man træffer valg. Vi strukturerer arbejdet med karrierelæring gennem de tre år, så det bliver en naturlig del af det faglige og tværfaglige arbejde.

OEG har en særlig baggrund for at beskæftige os med karrierelæring, idet vi har stået i spidsen for projektet ‘Karrierefokus’.

Karrierefokus er et projekt om karrierelæring med gymnasier, videregående uddannelser og Studievalg i Region Hovedstaden.

ÅBENT HUS 24. JANUAR 2019

tilmelding besøgsdag