fbpx

Velkommen til årgang 2023!

Forældremøde den 5. september kl. 17 – 19 

Vi holder et forældremøde tirsdag den 5. september kl. 17:00 – 19:00. Her har I mulighed for at blive klogere på jeres søn/datters skoledag men også på, hvordan vi klæder 1.g’erne på til at vælge studieretning.
 
Vi har desuden inviteret Center for Forebyggelse og Folkesundhed fra Københavns Kommune til at komme og holde et oplæg om søvnvaner og indlæring. Programmet ser således ud:  
 
Kl. 17:00: Velkomst ved rektor
Kl. 17:15: Oplæg om søvnvaner og indlæring

Kl. 18:00: Klassemøder, hvor vi vil informere jer om følgende:

  • Intro og skolestart
  • Studieretningsvalg
  • NV (naturvidenskabelig grundforløb) og AP (almen sprogforståelse)
  • Google Classroom 
  • Det sociale i klassen og på tværs i skolen
  • Lektiehjælp
  • Studievejledningen 

Når klassemøderne er slut, har I mulighed for at mødes med vores vicerektor, som vil fortælle om vores udbud af studieretninger. I kan også læse om vores studieretninger samt fag og valgfag her.

 

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig forældremødet. I dukker blot op. Det skal dog bemærkes, at mødet kun er for forældre.

Indblik – et nyhedsbrev til forældre
Som forælder kan du modtage vores nyhedsbrev, “Indblik”. Her forsøger vi at holde dig opdateret om, hvad der foregår på skolen, så det er lettere for dig at følge med i dit barns skolegang på gymnasiet. Hvis du ikke får Indblik, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet ved at skrive til Suzette på sti@oegnet.dk.
 
Evalueringssamtaler
Den 26. og den 28. september holder vi evalueringssamtaler med alle elever i 1.g. Samtalen er et led i deres valg af studieretning, og det er obligatorisk for eleverne at deltage. I inviteres også til at deltage i samtalen. 
 
I får mulighed for at ønske tidspunkter. Det foregår i Lectio. Vi skal nok give besked i Indblik, når I kan begynde at ønske tidspunkter. I vil også få yderligere oplysninger om processen frem til studieretningsvalget.