fbpx

Kom til besøgsdag på OEG

Vil du være elev for en dag?

Besøgsdagene er for dig, der går i folkeskole eller på friskole og gerne vil prøve at være elev på Ørestad Gymnasium. 

Du får det bedst mulige indtryk af, hvordan det er at gå i gymnasiet, når du lukkes ind i hverdagen og bliver elev for en dag. 

I løbet af dagen kommer du til at følge en klasse og deres undervisning. På den måde får du oplevet stemningen – og forhåbentlig bliver du klogere på fremtiden som gymnasieelev. Du skal møde kl. 8.30 og dagen slutter kl. 13.30. Vi mødes i foyeren neden for trappen.

OBS: Når du kommer til besøgsdag er det vigtigt, at du kommer til tiden og bliver sammen med dine elevambassadører hele dagen. Hvis du kommer for sent, kan du ikke deltage i undervisningen. Dette gør vi for at undgå unødige forstyrrelser i undervisningen.

“Vi synes helt klart, at det der gjorde oplevelsen så god, var de tre skønne piger Jennie, Sara og Ghulam. De var super søde og sørgede for, at vi blev inkluderet i arbejdet.”

Enise, besøgselev fra 9. klasse.

Vi har desværre ikke flere ledige pladser til besøgsdage i år. Hvis du stadig går i grundskolen næste skoleår, kan du forsøge igen, når vi åbner op for bookinger i efteråret 2024.