fbpx

Talentudvikling på OEG

Vil du udfordres endnu mere?

OEG Talent er for de elever, der gerne vil udfordres lidt mere, end der er mulighed for i den daglige undervisning. 

På Ørestad Gymnasium har vi en lang række programmer for talentfulde elever, og vi opfordrer vores elever til at deltage i mange talentkonkurrencer. Vi laver talentindsatser i næsten alle fag og inden for flere kompetenceområder.

Når du begynder på skolen, vil får du mere at vide om vores talentprogrammer.

Vi har mange, og der er noget for enhver med et særligt talent.

Eliteidræt 2022

Eliteidræt og uddannelse

På Ørestad Gymnasium ønsker vi at skabe et miljø, hvor unge lokale eliteidrætsudøvere har mulighed for at kombinere eliteidræt med en ungdomsuddannelse med et højt fagligt niveau. Samtidig er vigtigt for os at eliteidrætseleverne får en oplevelse af at være en del af skolens sociale liv og aktiviteter. Derfor bakker vi op med særligt tilrettelagte rammer for elever, der udøver eliteidræt.

Læs mere om Eliteidræt og uddannelse på OEG her

Cambridge Advanced English

Er du dygtig til engelsk kan du deltage i Cambridge Advanced English Class. Cambridge Advanced English Exam er en eksamen, som udvikler talentfulde elever i både deres mundtlige og skriftlige brug af engelsk. Kurset afsluttes med en eksamen, og faktisk er denne eksamen et krav på mange internationale universiteter og arbejdspladser. Det er derfor en fordel for elever, der ønsker at arbejde eller studere i udlandet, at have afsluttet denne eksamen.

Cambridge Advanced English Eksamen Ørestad Gymnasium talentudvikling
ASTA Filmfestival Mediefag Mediegymnaisum Ørestad Gymnasium

ASTA Filmfestival

Har du et skarpt blik for film, så kan du deltage i vores Asta filmfestival, som er Ørestad Gymnasiums  konkurrence for talentfulde elever med mediefag. Eleverne producerer film, som deltager i konkurrencen, der foregår i Nordisk Films lokaler ved Fields. Filmene bedømmes af en jury, der består af personer, som til daglig arbejder med filmmediet.

Læs mere om ASTA Filmfestival her

Akademiet for Talentfulde Unge (ATU)

Har du brug for en ekstra faglig udfordring, tilbyder vi dig muligheden for at deltage i Akademiet for Talentfulde Unge. Akademiet giver dig mulighed for at prøve kræfter med en række forskellige akademiske udfordringer og udvikle dine faglige og studiemæssige kompetencer. Det styrker dig i din skolegang, samtidig med at du bliver inspireret til dit fremtidige studie- og karrierevalg.

Læs mere om ATU her

Ørestad Gymnasium - Akademiet for talentfulde unge
Talentudvikling Georg Mohr Konkurrencen Ørestad Gymnasium

Georg Mohr Konkurrencen

Er du skrap til matematik kan du fx deltage i den landsdækkende Georg Mohr konkurrence. Formålet med Georg Mohr-konkurrencen er at udfordre de dygtigste elever med opgaver, der i sværhedsgrad ligger ud over det, de møder i den daglige undervisning på gymnasiet. De dygtigste elever går videre til den internationale Matematikolympiade.

Biotech Academy Camp

Biotech Academy Camp løber af stablen hvert år i efterårsferien. Her mødes 24 af landets bedste biotek-elever og får indblik i bæredygtige, biologiske processer. De 24 unge deltagere bliver udvalgt på baggrund af en motiveret ansøgning. Campen varer en uge og er en blanding af teori, laboratoriearbejde og virksomhedsbesøg.