fbpx

Samtykkeerklæringen

Samtykkeerklæringen

Nogle oplysninger skal du som elev, lærer eller anden medarbejder give samtykke til, før vi må bruge dem. Derfor skal du (og dine forældre, hvis du er under 18 år) udfylde en samtykkeerklæring, inden du starter. I samtykkeerklæring kan du give os ret til at behandle specifikke personoplysninger om dig. Det er vigtigt, at I læser samtykkeerklæringen grundigt, inden I udfylder den. Ved hvert spørgsmål har vi forklaret, hvilke konsekvenser de enkelte svar giver. Vi ønsker, at I svarer ja til alle punkterne, men det er frivilligt, hvilke svar I giver. Samtykkeerklæringen skal udfyldes, når du starter på gymnasiet.

 

Hvis du ikke udfylder erklæringen, kan du ikke få udstedt et studiekort, som du bl.a. skal bruge som ID til festerne. Der er foto på studiekortet, og vi skal have tilladelse til at bruge fotos først. Sådan er lovgivningen. Du kan læse meget mere om, hvordan vi behandler personfølsomme oplysninger på hjemmesiden.

 

 

Sådan udfylder du samtykkeerklæringen som elev

  1. Log på www.gymbetaling.dk med dit MitID(Elevens eget MitID). Hvis du ikke har et MitID kan det bestilles på https://www.mitid.dk/
  2. Udfyld samtykkeerklæringen og tryk gem for at afslutte.
  3. Hvis du bagefter skal betale årsudgifter eller studietur, skal du klikke på “Mine Events”.

Husk det er dig som elev, der skal logge på med dit eget MitID, når samtykkeerklæringen skal udfyldes, og når der skal betales.

 

Gymbetaling.dk
Gymbetaling.dk er et administrativt system, som vi bruger til samtykkeerklæringer og til betaling af de årlige faste udgifter og studieture.