fbpx

Deltagerbetaling

Deltagerbetaling

 

Årsudgifter

Undervejs i gymnasiet er der forskellige udgifter, som skolen ikke betaler. Det kan bl.a. være biografture, museumsbesøg, teaterforestillinger, introturen og licenser til programmer og ordbøger. Det betyder, at vi har brugerbetaling til disse udgifter.

For at gøre det så let som muligt har vi på Ørestad Gymnasium en ordning, hvor eleven én gang om året, d. 1. august – inden skolestart – indbetaler et fast beløb pr. skoleår til at dække disse udgifter. På den måde skal småbeløb ikke betales hver for sig. Vi har beregnet, hvor mange udgifter der er pr. skoleår, og derfor er der forskel på de beløb, som man skal betale i 1.g, 2.g og 3.g. Når man i 1.g således skal betale mere end i 2.g, skyldes dette, at eleverne både skal på introtur, men også have licenser til en række programmer, som de kan bruge i deres gymnasietid. Der kan også være licenser i både 2.g og 3.g samt flere ekskursioner m.m.

Studie- og sprogrejser er ikke omfattet af denne brugerbetaling, og udgifterne til disse ture skal derfor betales særskilt. 

OBS: Beløbet refunderes ikke ved udmeldelse

Betalingen foregår via gymbetaling.dk, men for at kunne komme til betalingen, skal du først udfylde en samtykkeerklæring. 

 

GymBetaling

Gymbetaling.dk er et administrativt system, som vi bruger til samtykkeerklæringer og til betaling af de årlige faste udgifter og studieture.