fbpx

Fester og fredagscaféer

Fester og fredagscaféer på Ørestad Gymnasium arrangeres af skolens festudvalg, OEG-events, som også står for god underholdning. I løbet af året holdes der fire fester og fem caféer. På OEG går vi meget op i at skabe trygge og inkluderende fester og cafeer, hvor alle føler sig velkomne. Der vil være lærere og vagter til stede til både fester og cafeerne. 

Læs mere om vores regler, alkohol- og rygningspolitik her.

Det kan du glæde dig til

Introcaféen 

Vi afholdt i 2021 årets første café efter en legendarisk dag med OEG Games. Det var den perfekte afslutning på en rigtig sjov dag. 1.g’erne havde rig mulighed for at lære deres nye klassekammerater og eleverne fra de andre årgange at kende til caféen.
 

Fester

Et par måneder inde i det nye skoleår, holdes årets første fest – Introfesten. I 2021 var temaet Oktoberfest. Senere på skoleåret holdt vi ravefest. Du kan se billeder fra festen i galleriet.

Gallafesten 

Gallafesten er den mest eftertragtede af årets fester og adskiller sig fra de øvrige. Alle kan deltage, men aftenens fokus er på 3.g’erne. Gallafesten er nemlig 3.g’ernes sidste fest på OEG, og stemningen er derfor helt særlig. Traditionen tro handler det om at gøre lidt ekstra ud af sig selv. Derfor sætter man håret, finder sit pæneste tøj frem og lader joggingtøjet blive hjemme til dagen derpå.

Der vil som regel være to elevfotografer til stede, der foreviger aftenen. Du kan se billeder fra galla 2022 i galleriet.

 

Eksamensbingo – kun for 3.g’ere

Det er til eksamensbingo, at 3.g’erne finder ud af, hvilke fag de skal op i til eksamen. På OEG foregår det dog på en lidt anderledes måde end på de fleste andre gymnasier. Lodtrækningen offentliggøres nemlig gennem eksamensbingo.

 

Til eksamensbingo får man tildelt en personlig bingoplade med nogle numre på. Hvert nummer står for et bestemt fag og rektor læser tallene op et af gangen efterfulgt af, hvilket fag tallet står for. Der jubles og der grædes, når 3.g’erne finder ud af, om det er et af deres stærke eller svage fag, de har trukket. Det er på alle måder en utrolig aften. Eksamenscaféen afholdes aftenen før læseferien starter. 

 

 

 

Gammel-elev café 

Gammel-elev café er kun for de elever, der tidligere har gået på OEG. Til caféen deltager både dem, der lige er blevet studenter, og dem der har været studenter i flere år. Gensynsglæden er altid stor, når de gamle elever igen mødes med deres tidligere klassekammerater og lærere. Når man bliver student, kan man melde sig ind i facebookgruppen OEG Alumne og blive informeret om fremtidige gammel-elev caféer.