fbpx

Velkommen til årgang 2024!

Vi tager godt imod dig

Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen fra det øjeblik du træder ind ad døren på OEG. 

Vi har et hold engagerede og søde tutorer, der står klar til at tage hånd om dig og hjælpe dig på vej på første skoledag. Derudover sørger vi for, at der sker en masse sjove og spændende aktiviteter i din første tid på gymnasiet. Du og din GF-klasse skal bl.a. på skattejagt med tutorerne på første skoledag. Senere på ugen skal I på introdag på Kongelundsfortet.

Kom på ElevNyt

Når du er startet på OEG, er det vigtigt, at du hurtigt anmoder om adgang til vores Facebookgruppe

ElevNyt på OEG.

 

Det er nemlig her, du får vigtig info om, hvad der foregår på skolen. Det kan være alt fra kommende fester og cafeer, til udvalgsaktiviteter og meddelelser fra ledelsen.

Vigtige datoer

13. august: Første skoledag

23. august: Udvalgscafé

30. august: OEG Games 

3. september: Forældremøde 1.g

8. september: Introfest

3. oktober: Valg af studieretning

20. november: Kulturdag

Før du starter 

Udfyld først samtykkeerklæringen 

Nogle oplysninger skal du som elev, give samtykke til, før vi må bruge dem. Derfor skal du (og dine forældre, hvis du er under 18 år) udfylde en samtykkeerklæring, inden du starter. I samtykkeerklæring kan du give os ret til at behandle specifikke personoplysninger om dig. Læs mere og udfyld samtykkeerklæringen via dette link.

 

Det er gratis at gå i gymnasiet, men…

Undervejs i gymnasiet er der forskellige udgifter, som eleverne skal give et tilskud til. For at gøre det så let som muligt, har vi på OEG en ordning, hvor du, når du starter i 1.g betaler 2500 kr. Dette beløb dækker elevbetaingen for alle tre år, du går i gymnasiet. Læs mere om hvad elevbetalingen dækker og betal beløbet inden du starter via dette link.

 

IT-krav for studiestart

OEG er et digitalt gymnasium. Det betyder, at stort set al din undervisning vil foregå med computeren som primært læringsredskab.

 

Mindstekrav til computer på Ørestad Gymnasium:
– ​Minimum Windows 11 eller MacOS 14 (Man kan IKKE benytte Chromebooks og iPads)
​- Nok ledig plads på computeren til at installere Office365, Google Chrome, TI-Nspire CX CAS og andre fagspecifikke programmer.
– På Windows computere er det vigtigt at tjekke, hvorvidt netværkskortet officielt understøtter “WiFi6 WPA2 Enterprise”.
​    – Husk at der er forskel på Personal og Enterprise, blot fordi det virker med Personal, betyder det ikke, at det fungerer med Enterprise.
​Du skal benytte Google Chrome som din browser, da vi her igennem kan tildele skolerelevante bogmærker og sikre, at det hele fungerer bedst muligt for dig.

Desuden, skal du have oprettet personligt MitID, inden du starter, ellers kan du ikke tilgå undervisningssystemerne. 

 
Ordblindhed 

Hvis du er ordblind, skal du kontakte sprogligt ressourcecenter via enten chs@oegnet.dk eller ans@oegnet.dk De vil hjælpe dig med at skaffe en programpakke med IntoWords.

Mød skolen og dine tutorer på de sociale medier

Følg os på Facebook og Instagram. I ferien vil vi lægge en masse indhold op, som kan hjælpe dig med at få et indtryk af skolen. Desuden vil du her møde tutorerne, der har lavet små hilsner til jer.